yesilisevdotunukoru Biyiklim kimse gelicek diye yapıyoruz demedim ki canım senin yazlık kışlık varmış değiştirmişsin benim bir tane sevdiğim halim var onuda serince elimde bez ve parlaticiyla geziyorum kızım içinden geçmesin diye daha geçen gün çirkin halıları kaldırıp sevdiğimi serdim ödüm kopuyor kirlencek leke olcak diye🤣 küçük halilari da hep makinaya atarım zaten çok pratik oluyor geriye kalan perde onlar da temiz zaten tayin işi hallolsun da inşallah çıkar gidince yıkarım kaç ay olmadı daha asali 😁🤣🤣bende üzülüyorum valla bu hafta bile izni iptal oldu olaylar karıştıkça mesai yükseliyor gidişat iyi değil gibi 🥲
Gamzekck Biyiklim ben sadece perde cam yaptım o kadar Bayram sonrası girerim dolaplara falanda hiç halim yok zaten kimse de gelmiyor bayramda bana kaynanama geliyor herkes 😂 Bir de şimdi sen odanı attin ya ya burada senin eltilerin gorumcelerin akrabaların varsa gorupte senin olduğunu anlarlarsa 😫😫
yesilisevdotunukoru lgrth çıkarsa doğuya gidicez ,kaç yıldır yapistik kaldık İstanbul’a 🥲sizde mi tayincisiniz
perimasali802_ Biyiklim yapmadım çünkü hava soğuk maalesef çocuklarım hasta olur zaten daha iyi iyilesemedik Bayrami güzel geçirelim sonra baya yatak yorgan yikanacak Sen niye kışın bir hali seriyorsun yazin niye iki kız
Gamzekck perimasali802_ seyy ben hiç yorgan yıkamadim 🥹🥹🥹havalandırdim sadece bilmiyorum yapmayı annem de çalışıyor hiç istemedim yardım etmesini
Biyiklim perimasali802_ kışlık halım kaynanamin eski halısı o yüzden kışı öyle yapıyorum ben salonun yada genel evin çıplak olmasını pek istemiyorum halı seviyorum o yüzden iki halı kullanmayı tercih ediyorum 😂
perimasali802_ Gamzekck yün ise yikanmali yani iki sene falan ama elyaf ise bu hazir yorganlar havalandirman yeterli ve tabiki duzenli yıkanmalı ben iki sene önce elyaflarimi yikadim hepsini bu sene havalandircam misafir yorganlarini cocuklarinkini yikayacam sadece Çalışıyorsan sorun etme canim yorgan yikama yapan yerler var bı hali yıkamacılara sor onlar bilirler yerlerini
yesilisevdotunukoru lgrth hayırlısı bakalım bize tayinler çok geç geldi bu yıl daha yer secmedik ama tahmin ediyorum eşimin nereleri seçeceğini 🥲
yesilisevdotunukoru Biyiklim örtüyü koltuklara kullanıyorum hali içinde bir tane var kaymaz olmasına rağmen bu bahsettiğim halıya serince sürekli kayıyor sinirim bozuluyoruz dayanamayıp çıkarıp atıyorum köşeye 😂
Bahtsizbedevi_ Biyiklim ben daha yapamadım burda su sıkıntısı var dünden beri sularımız kesik bırak bayram temizliğini mutfaktaki bulaşığı yıkasam bile yeter bana şuan 🤦♀️
Bahtsizbedevi_ Biyiklim aşkım hatayda her yaz keserler kışın verirlerdi şimdi hem kış hemde yazın kesmeye başladılar bide yıkımlar hala devam ediyo oyüzdende kesiyorlar diye düşünüyorum tam bi rezillik yaşıyoruz