• Muhabbet
  • Bayram temizliği yapıldı mı 😂

perimasali802_ kışlık halım kaynanamin eski halısı o yüzden kışı öyle yapıyorum ben salonun yada genel evin çıplak olmasını pek istemiyorum halı seviyorum o yüzden iki halı kullanmayı tercih ediyorum 😂

Gamzekck eltim yok görümcem bilmez burayı o kadar akıllı değil 🤣🤣

Biyiklim 😂😂😂valla bir akraban burdaysa bu mesajı gorumcene gösterirse yedin naneyi 😂

Biyiklim ben daha yapamadım burda su sıkıntısı var dünden beri sularımız kesik bırak bayram temizliğini mutfaktaki bulaşığı yıkasam bile yeter bana şuan 🤦‍♀️

Gamzekck yok kız bende korku yok onlar benden korksun 🤣

Biyiklim örtüyü koltuklara kullanıyorum hali içinde bir tane var kaymaz olmasına rağmen bu bahsettiğim halıya serince sürekli kayıyor sinirim bozuluyoruz dayanamayıp çıkarıp atıyorum köşeye 😂

Biyiklim aşkım hatayda her yaz keserler kışın verirlerdi şimdi hem kış hemde yazın kesmeye başladılar bide yıkımlar hala devam ediyo oyüzdende kesiyorlar diye düşünüyorum tam bi rezillik yaşıyoruz

lgrth hayırlısı bakalım bize tayinler çok geç geldi bu yıl daha yer secmedik ama tahmin ediyorum eşimin nereleri seçeceğini 🥲