- Düzenlendi
Burada kesin herkeste vardır sorduğum da soru mu hdjdjdjd bende merak ediyorum almayı düşünüyorum çekmecede dursun en kötü hdjdjdjd önerilere açığım marka olarak yazarsanız sevinirim birde cidden iyi mi ya 😂
Burada kesin herkeste vardır sorduğum da soru mu hdjdjdjd bende merak ediyorum almayı düşünüyorum çekmecede dursun en kötü hdjdjdjd önerilere açığım marka olarak yazarsanız sevinirim birde cidden iyi mi ya 😂
elsa57 kesinlikle her kadında olması gerekiyor neden daha önce almamışım diyorum o kadar diyim trendyola yaz vibratör dildo diye yorumlara bak ne demek istediğimi anlarsın😂 bende ki titreşimli olandan ama penis şeklinde yumuşak dildo alacağım vakumlu olanından bir de onun tadına bakayım 🫢
sanslikralice ya ben bilmiyorum bile ne olduğunu bende bakayım merak ettim
sanslikralice baktım yorumlara sen diyince kocamdan daha fazla zevk veriyor yazmış çoğu kadın hshsssjsj neymiş bee
elsa57 bende şimdi bitane daha sipariş vericem
Kızlar ben bekarım rahat kullanıyorum ama evli olsam kullanmazdım herhalde bahahshahaa
sanslikralice evliyim 7 aylik bebem var ama aşırı merak ediyorum ya hshehd
sanslikralice kzi bende onu düşünüyorum eşimde var zaten bunu alsam demezmi benim de vardı inu niye aldın diye djjddkdjskjs