• +18
  • Vibratör kuullanmak istiyorum

• Düzenlendi

Burada kesin herkeste vardır sorduğum da soru mu hdjdjdjd bende merak ediyorum almayı düşünüyorum çekmecede dursun en kötü hdjdjdjd önerilere açığım marka olarak yazarsanız sevinirim birde cidden iyi mi ya 😂

elsa57 kesinlikle her kadında olması gerekiyor neden daha önce almamışım diyorum o kadar diyim trendyola yaz vibratör dildo diye yorumlara bak ne demek istediğimi anlarsın😂 bende ki titreşimli olandan ama penis şeklinde yumuşak dildo alacağım vakumlu olanından bir de onun tadına bakayım 🫢

elsa57 yalnız değilsin aşko henüz bende almadım ilk fırsatta alacağım 😂

sanslikralice ya ben bilmiyorum bile ne olduğunu bende bakayım merak ettim

aslimooo alalım vallahi trendyol yorumlara baktım da kocamdan daha fazla zevk verdi yorumu çok fazlaydı şuan aşırı merak ettim 😂

sanslikralice baktım yorumlara sen diyince kocamdan daha fazla zevk veriyor yazmış çoğu kadın hshsssjsj neymiş bee

elsa57 ya bişi dicem bunu kocam görürse ne düşünür ben ufak tefek bişi sandım iliskideyken oda takılıyor sandım hazzı arttırsın diye 😂😂

Gamzekck hshdhdhddd ya uzaktan kumandalisi var bunun misal ilişkinize heyecan katmak istersen bunu takip dışarı çıkıyorsun esin kumandadan titresimi ayarlıyor hsjsjdjd kaynanandayken falan yaptığını düşünsene of bdhdhdjjdpuahahahha

elsa57 benim eşim bunu aldığımı görse ne tepki verir ben onu düşünüyorum sen kaynanandayken eşin kumandaya bassın diyorsun sjsjsksksksjjshsksvs

Gamzekck hshshshsss işte anlat heyecan için alalım diye kız bence hoşuna bile gidelinilir erkek sonuçta 😂

elsa57 ya ne anlatayım ne diyeyim adam dicek bu bildiğin yapay sk benimki neyine yetmiyor dnjsskksskksks

Kızlar ben bekarım rahat kullanıyorum ama evli olsam kullanmazdım herhalde bahahshahaa

Gamzekck kız dildo değil vibratör dediğim şekli penis gibi olan değil uzaktan kumandalı vibratör yaz trendyola 🤭🤭🤭

sanslikralice evliyim 7 aylik bebem var ama aşırı merak ediyorum ya hshehd

sanslikralice kzi bende onu düşünüyorum eşimde var zaten bunu alsam demezmi benim de vardı inu niye aldın diye djjddkdjskjs

elsa57 elli tane var sen hangisini aldın ona bakayım bari

elsa57 bu içeri falan kaçmıyor dimi hastanelik olmiyim 😂😂😂😂