• +18
  • Vibratör kuullanmak istiyorum

elsa57 garip şekilde hiç almadım yok bende ama merak etmiyor değilim alsam mı acaba

Bence alınabilecek bir şey önemli olan saklayabilmek

lolopoo Cok sagol canım iyileşti biraz işte ama bi kaç gün de bu yüzden yapamayız belli oldu😂🥲 ama önemli olan onun saglıgı

elsa57 he bacım bende evli olsaydım şu an nirvanadaydım değişik fantezileri denerdim ama kocam ruh hastasıydı gerçi onunla denenmezdi neyse kısmet inşallah ikinciye😂😂😂 müstakbel kocama her türlü fanteziyi yaşatmayı yatak odamı rengarek yapmayı düşünüyorum hahahahaha

tontisko ay hayır aşkım sevmiyorum ben kısa sürünce genelde de malesef öyle oluyor o yüzden hiç yanaşmadım 😂 bugün olur artık şimdi uyuyor minik fareyi de az önce uyuttum duş alıp uyandıracağım beyefendiyi 😁🤭

tontisko 😒 maalesef olmadı hiçbişey duş alıp beyfendiyi uyandırdım duşa girecektin diye hayır ben yatacam deyip yatağa girdi halbuki olacağını söyleyen kendisiydi 🤦🏻‍♀️

@aslimooo kız bunlara noluyor biz istekliyken onlar isteksiz cok kotuyum suan hemde hem ön hem arka olarak şstekliyim ama iki istegimde karsılıksız mlsf hasta diye ystune de gitmiyorum☹️🥲

tontisko hiç deme yani bende anlamadım ben arka o kadar hevesli değilim birkaç sefer oldu oda beyfendi çok istedi diye ama yani anlamadım bu nedir böyle 🤦🏻‍♀️ yok anam benimki zaten uykuya düşkün bide diyor ki ben bir saat yatayım çocuğu uyutunca beni kaldır muhakkak peh nerede🤦🏻‍♀️😠

tontisko yok anacım biz öyle kaldık istekli halimizle bizim de kaç gündür olmadı ramazanın ilk hafta regl olmuştum 8 gün öyle geçti ondan sonra da ya bir yada iki kere yaptık o kadar 😶

@"aslimooo kız sen yine yaptın ben 2 haftadan fazla var yapayım ölüyorum😂

elsa57 bende de var ve eşimle birlikte seçtikk 😍

banada önerin ne Alaçam nasıl bişey kullanıyorsunuz hangisi daha çok zevkli 😃

Hellooooooooo