• Muhabbet
  • Yuva yıkanın yuvası olmaz ağlatan mutlaka ağlar

Çevrenizde ya da akrabalarınızda arkadaşlarınızla Boşandıktan sonra kadına mağdur eden erkekler çocukları ile ortada bırakanlar başına gelen bir musibet var mı Mesela eşim 11 senelik evliliğimizi bitirdi ve ben onun belasını bulmasını istiyorum Çevrenizde böyle olan sonradan erkeğin pişman olduğu perişan oldu ilahi Adaletin bulduğu İbretlik bir hikayeniz var mı yani Kimsenin ahı kimsede kalmaz gibisinden belki anlatırsanız Az da olsa içim ferahlar

Hani derler ya kadının ahı tutar… Gerçekten bu ahların tuttuğuna şahit olduğumuz Akrabalarınız var mı.?

1busraanne cevremde 2 kisi var aldatan biri mutsuz ilk evliliginde de oyleydi 2. Evliliginde de digeri keyfi yerinde parayi buldu

Örnekleri var ve ahın tutması için evli olmaya bile gerek yok. İlişkisinde üzmüş aldatmış erkeğin başkasıyla evlendikten sonra pişman olup kuzenime yazdığını gördü bu gözler. Evet başka kadınla evliyken..

1busraanne öyle değil ama ben böbrek nakillyim eşimle nişanlıtken telefonda konuşuyorduk ben böyle ona çocuğumuz olur büyütürüz vs dedim hayaller kurdum baktm bana dedi bnce bizim çocuğumuz olmaz bn nakillyim diye bunu söyledi çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım evlendık dokuz aydr bebek fln yok daha ikimizde deyatlı tahliller verdik herkes bnden biliyor güya ama doktor hiçbir sorunumın olmadığını söyledi eşimde sıkıntı çıktı sprem hareketsiz liği ve sağ yumurtasında damar genişliği varmış Allah iyi ki var bu durumdan mutlu değilim sonuçta bn de üzülüyorum bebeğim olsun çok istiyorum ama sonuçta sorum kendisinden çıktı bana birşey diyemiyor

• she bunu beğendi.

1busraanne komşumun eşi evlendi yani dini nikahla kuma getirdi kadın bosanacakti ailesi çocukları kabul etmedi kayınvalidem aldı konuştu kızım bak otur evinde bak çocuklarına at koçanı dışarı dedi adam terk etti gitti bunları tüm mahalle elimizden geldikçe yardim ettik 3 sene sonunda adamın yeni eşi 1 yaşındaki kızı ile adamı terk edip gitti şimdi kızıyla beraber eski eşine dönmek istedi kadın kabul etmedi kıza ve kendi iki oğluna bakıyor ama kocasını it yerine bile katmiyor adam çok pişman köpek oluyor peşinde 2 yıldır ama kadın bakmıyor valla bana göre tam ibretlik hikaye adam rezil halde kaidn ise dört dörtlük bakıyor çocuklara

mirzaarel-12 eşinin kızına da bakması ne kadar güzel kalpli bi kadın olduğu gösteriyor Allah ayağına taş değdirmesin