Sinee_ yaa kayınvalidem az önce gitti yardıma gemişti daha eşim cuma günü gelicek napıcam bilmiyorum toparlanamazsam☹️
Sırt tutulması kızlar acill
perimasali802_ valla haplar kremler toparlamaya çalışıyorum eğer öğleden sonra yine kötülersem sağlık ocağına gitmem gerekecek sağol canım muhtemelen benim de hemen geçmeyecek
Bubenimoykumm dün akşam yaptırdım ama bugün yine çok olmasa da tutuğum canım teşekkür ediyorum🥲
- Düzenlendi
aykirikadin çok sağol canım, değil maalesef masaj aletiyle yapıyorum ay berbat bi şey valla bebeğim olmasa oturur çekerim o acıyı ama toparlamaya çalıştıkça kötü oluyorum sanki bebeğim😔
zarifhanim eczaneden yakı kremi aldım şu kırmızı biber resmi olandan yatmadan onu sürdü kayınvalidem, sabaha kadar yaktı ve iyi geldi, o olmasa daha çok tutuk kalkardım muhtemelen canım çok sağol. Olmazsa yine iğneye gideceğim sağlık ocağı kapanmadan. Tavsiye ederim sana da o kremle destekleyebilirsin sıcak su torbasına ek olarak.
vahsikelebekk sıcak duş iyi gelir belki kaynar kaynar yıkansan
vahsikelebekk Ağrıyı kesen bant tarzımsı şeyler görüyorum intte böle yapıştırıyon o yere bak istersen cnm onlara geçmiş olsun
Bubenimoykumm ayyy düşündüm çok iyi gelirdi aslında ama jeller kremlerden sırtım şuan ne durumda sorma öyküm😂 geçene kadar yıkanabilmeyi düşünmüyorum kirli tişörtle devam 😂😂
renklidunyam bantlar sırtıma yetmez bebeğim kopme sırtım boynuma kadar tutuk yakı kremi aldım o yüzden o da çok iyi geldi bant daha temiz evet ama alan büyük olunca bu daha iyi iş görüyor💕
vahsikelebekk gevşerdi kemiklerin ne bilim canım hamama giderler ya ondan dedim 😁
vahsikelebekk ay varya çok Zor onun acısı çabuk geçsin inşallah 🌸
Bubenimoykumm ay hamam dedin hamamım gelmiş benim hatırlattın bana😂
perimasali802_ sağol canım geçmek üzere kmse tutulmasın hasta olmasın ya çok zor bebekle hele ki…🫶🏼
vahsikelebekk canım nasılsın son durumun nasıl geçmiş olsun bende çok aşırı kötüyüm şuan nefes alırken bile batıyor resmen
peynirlimakarnaa bebeğim benim sırtım hala ağrıyor ama acı oraya yerleşti gibi oldu. İlkinde voltaren+dikloron iğne yaptırdım geçti gibi oldu üzerine 5 kere daha tutuldum birer gün arayla. Şimdi en ufak kasmada tutuluyorum. Umarım senin de böyle olmaz çok kötüysen mutlaka git iğne yaptır kremler haplar yoksa toparlanamazsın çok geçmiş olsun canım💕
vahsikelebekk ya benim boyun düzleşmem var ve aktif sürekli ağrım olur yıllardır genelde yakı ısıtıcı bantlar var eczaneden alabilirsiniz çok iyi geliyor ağrıyı kesiyor ve düzenli hacamat yaptırıyorum o kadar iyi geliyor ki deneyin isterseniz belki iyi gelir sizede
basak23 hap jel ve yakı kremi kullandım bir de iğne yaptırdım. Muhtemelen sporla çözeceğim bu durumu yoksa hep tutulup acı çekmeye mahkum olurum🥲
vahsikelebekk krem değilde böyle bant şeklinde yapıştırırsın 8 saat falan durması lazım en aşağı ozaman iyi geliyor