sanslikralice ben olsam derim 😂 senin zorla arkadaşlığını bitiricem bende ki baskıya bak 😂😂
Evlenirken her şeyi istemek
TombulHatun hahahaha aslında arkadaş değil kendisini kanıtlama çabası hep bi gösteriş Allah ıslah etsin diye çok dua ediyorum da etmiyor 🥲
Başka bi ortak arkadaşımız var onun da kocası çok iyi maşallah şu an Fethiye de tatildeler bana durmuş diyor ki aç gözlüyü görüyor musun kendini tatile götürttü
Bunu dedi ya şok oldum dedim ki bende evli olsam bende giderim tatile ne var bunda niye aç gözlü dedin diyorum kendisini hiç görmüyor tabi 😂 kocası görevden yeni gelmiş de ne gerekmiş tatile
O arkadaşın kocası da bunalmış kendisi teklif etmiş ama bunun karnı ağrıdı kudurdu yani salak değiliz artık anlıyoruz😂
Bu kız da şu var hep bana yapılsın ama kimseye bir şey yapılmasın hazmedemiyor
sanslikralice ayy hiç sevmem böyle insanları benim bi arkadaşım da var evime sürekli davet ederdim baktım bende beğendiği şeyi gidip alıyor mesafe koydum artık çağırmıyorum
sanslikralice kendinden haberi yok başkasına laf ediyor Allah ıslah etsin gerçekten 😂 Arkadaşına gıcık oldum kusura bakma 😂
elisaa48 en güzeli canım bende hiç hasetlenmem hayırlı olsun güle güle kullan derim biri bende bi şey beğendi mi söylerim ama cidden gidip aynısını almak nispet yapmak ne ben bunu anlamıyorum 3 günlük dünya ya niye fesatlanıyorsun hepimizin rızkını veren Allah nite karınları dar bende bunu anlamıyorum. Dua ederken kendimden önce gözü doymayanlara istiyorum allahım önce onların gözünü doyur gözleri benimkinde kalmasın diye ama yine de doymuyorlar hep bi yarış içindeler rabbim ıslah etsin diyorum
TombulHatun bi de ben bunu çekiyorum ki sorma😂 çevresine kendisini tokgözlü mütevazi gösteriyor ama yaptığı dedikoduları ben biliyorum yani içini görüyorum kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun demek istiyorum da denmiyor işte😂
sanslikralice neden denmesin ben derim böyle insana ama senin arkadaşın tabi 😂
TombulHatun kız ben diyemem bana kimler neler neler etti de ağzımı açıp iki kelime edemedim 🥲
sanslikralice keşke bana biri bişey dese de ağzının payını versem 😂😂
TombulHatun senin gibi olmak vardı😂
sanslikralice işte sende benim dedigimi diyorsun aslında bak kendinden ödün vermişsin onları alıstırmıssın evlendikten sonra tarzım bile degişti diyorsun niye degişsin standartlarını düsünme eşinin ailesinden de bisey ne iste ne bekle eşin alsın aslında senin gibisi en dogrusu gorgulu mütevazi iyi niyetli birisin bu yorumlarından da belli zaten ama maalesef iyi niyetinden dolayı kendinden ödün verirsen tepene biniyorlar
sanslikralice bende evlendiğim zaman böyle yapmıştım hiçbişey istemedim eşime üzülmüştüm borca sokmamıştım sonrasında rezil olan ben oldum bu devirde herşeyi isteyeceksin ben mehirimi bile gram altın istedim onu bile boşanırken talep etmedim çok pişmanım hala
rouge_ canım cahilliğin verdiği bi şey mi çok mu seviyordum kör mü oldum bilmiyorum ama eşim iyi bir manipülasyoncuydu hep aşağıya çekmeye çalıştı gereksiz kıskançlık bende kavga etmesin diye her dediğine tamam dedim en basit örnek kıyafetti… yoksa mal mülk hepsi boş önce insan olması gerekiyor
o_hayat_benim canım ben boşanırken çöp almadım hatta dolandırdı beni parasızlıkla korkuttu ama noldu biliyor musun Allah çok büyük ben şimdi sefa sürüyorum çalışmıyorum da babam bize gül gibi bakıyor şükür altımda arabam cebimde param gezebiliyorum mutluyum her şeyim var ama o hapiste Allah kimsenin ahını kimseye koymuyor benim de her şeyim mehirim kaldı zehir zıkkım olsun iki dünyada da hesabını veremesin veremez de
sanslikralice tam da az önce nişan fotoğrafimi buldum bir tane ve o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam hicbisey istemedim bende şimdidikileri görünce ne kadar salakmisim diyorum ve ben evlenirken kaynanam hicbisey yapmadı yaptırmadı ama gorumcem evlenirken herşeyi noktasına kadar istedi yaptırdı içimde kalan o kadar şey var ki ahh ahh hakkım helal değil kimseye
sanslikralice Amin amin. Ama biliyor musun böyleleri de mutlu değil yuvalarında o yüzden böyleler ve kendilerini böyle mutlu etmeye çalışıyorlar
Acibaal canım eşinle evliliğiniz iyiyse sana değer veriyor seviyor sayıyorsa bunları hiç düşünüp canını sıkma bile boşver Allah bırakmaz senin hakkını işte insan o zaman cahil oluyo sanırım istemiyor aile sözü dinlemiyor sonradan pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor ama olan olmuş artık önünüze bakın eşinle iyiyseniz gerisi boş
elisaa48 valla bilmiyorum canım herkes yuvasında mutlu mesut olsun
Bi sıkıntıları varsa da duymadım olsa da demezler çünkü en muhteşem onlar 😂
sanslikralice aman kendilerini muhteşem gösterirler inanma çevremde gördüm öyle değiller 😂
sanslikralice ahh ahh keşke bende daha güzel bi düğün yapsaydım daha güzel bi yere tatile gitseydim gelinliğimi istediğim gibi giyseydim hepsi içimde kaldı eşim zorlanmasın diye sustum her şeye bizde hiç bişe istemedik düğünde takılan altından bile destek çıkmadılar kv koluna çeyreklerle bileklik dizmiş eşimde de arkadaşlarından gelme 5 tane mi 4 tane mi çeyrek vardı tüm borçlar tüm yük üstümüze kaldı çok şükür ailem destek çıktı biraz tv aldılar çoğunluk benim eksiğimi aldılar halılarımı aldılar ama maalesef diğer taraftan tripten kötü sözden başka bişe yok , manevi bile hiç yanımızda olmadılar Allah görüyor..