reziloldukbabaaaa duygusal aşırı hemde sulugöz😂 empati yapabilen yardımsever kıskanç(eşime karşı aşırı) ilgi bağımlısı bazen mızmız
busenihicalakadaretmez reziloldukbabaaaa Off biz niye sulu gözüz ya benim de hemen gözlerim dolar ağlarım
belengaz23 busenihicalakadaretmez Salak Saf salak Süzme salak Level atlamış bir salak Birinci derece salak
busenihicalakadaretmez belengaz23 Skskkdjs ilahi 😅😅 buna gülmemem gerekti belki de ama komik olmuş kdjdjdj
ayazz busenihicalakadaretmez Kocasına çocuğuna düşkün Cimri Kıskanç sulugöz Mutfak aşığı Dobra “hiç içimde tutamam susup ben çatlayacağıma karşımdaki çatlasın😄” Huysuz “kocamı uyuz sinir etmeye bayılıyorum😉😄” Aklıma daha da gelmedi 🌼
busenihicalakadaretmez ayazz Niye cimrisin kız jsjsjsj Bende sulu gözüm daha bugün iş çıkışı ağladım asansörden inerken jxjdjdjd
1424g busenihicalakadaretmez kocasından kurtulmak isteyen ama yapamayacak kadar çaresiz aileye sığınmaktan korkucak kdr cesaretsiz kocası istemiyor diye çalışamıcak kadar ezik tek hayali anne olmak ama kocasına hiçbir açıdan gğvenmediği için en çok korktuğu şeyde anne olmak olan salak biriyim
busenihicalakadaretmez 1424g Çok üzüldüm Allah bu kadir gecesi hürmetine güzel kapılar açar inşallah ❤️
vahsikelebekk busenihicalakadaretmez evcimenlik dışında hepsinde kendimi gördüm yazmaya gerek duymuyorum +1 diyorum bebeğim ne zaman buluşuyoruz😂😂
busenihicalakadaretmez asel_lina Bende yardım sever insanları ezenleri hiç sevmiyorum bazen bilerek telefonlari açmıyorum açsam hayır desem bile vicdan yapıcam çünkü 😂
dertetmempertederim busenihicalakadaretmez ben fazlalık etmiyim zaten senim madem al her şeyim senin olsun 😂
hh56 busenihicalakadaretmez ooo eleştiriye kalırsan çok kişi eleştiriyor bide onlara bakıyorum acaba nasıllar diye benden daha berbatlar yani 😅
busenihicalakadaretmez mrv11 Bende duygusalim ya işten çıkarken canımı sıkacak olay yaşadım ağlayarak çıktım tutamadım kendimi off
aykirikadin busenihicalakadaretmez bir insanin elinden her şey gelir. Heleki kadinsa başarmiyacak bir şey yoktur. Korkmiyacak.cesur olacak ve çok çalışip tembel olmiyacak. Anne olmak kadar kıymetli ve başarili bir şey varmi. Demekki yapabiliriz
busenihicalakadaretmez mrv11 Ayy vallahi kötü oldum o an eşek gibi kullanılıyorum üstelik hastayım cigerimde iltihap var