busenihicalakadaretmez asel_lina Bende yardım sever insanları ezenleri hiç sevmiyorum bazen bilerek telefonlari açmıyorum açsam hayır desem bile vicdan yapıcam çünkü 😂
dertetmempertederim busenihicalakadaretmez ben fazlalık etmiyim zaten senim madem al her şeyim senin olsun 😂
hh56 busenihicalakadaretmez ooo eleştiriye kalırsan çok kişi eleştiriyor bide onlara bakıyorum acaba nasıllar diye benden daha berbatlar yani 😅
busenihicalakadaretmez mrv11 Bende duygusalim ya işten çıkarken canımı sıkacak olay yaşadım ağlayarak çıktım tutamadım kendimi off
aykirikadin busenihicalakadaretmez bir insanin elinden her şey gelir. Heleki kadinsa başarmiyacak bir şey yoktur. Korkmiyacak.cesur olacak ve çok çalışip tembel olmiyacak. Anne olmak kadar kıymetli ve başarili bir şey varmi. Demekki yapabiliriz
busenihicalakadaretmez mrv11 Ayy vallahi kötü oldum o an eşek gibi kullanılıyorum üstelik hastayım cigerimde iltihap var
busenihicalakadaretmez 1424g Çok üzüldüm Allah bu kadir gecesi hürmetine güzel kapılar açar inşallah ❤️
busenihicalakadaretmez ayazz Niye cimrisin kız jsjsjsj Bende sulu gözüm daha bugün iş çıkışı ağladım asansörden inerken jxjdjdjd
busenihicalakadaretmez belengaz23 Skskkdjs ilahi 😅😅 buna gülmemem gerekti belki de ama komik olmuş kdjdjdj
busenihicalakadaretmez reziloldukbabaaaa Off biz niye sulu gözüz ya benim de hemen gözlerim dolar ağlarım
reziloldukbabaaaa busenihicalakadaretmez ayy çok kötü değil mi insan o an ağlamak istemiyor ama engelde olamıyor
busenihicalakadaretmez TombulHatun Niye görmeyelim ki jejsjsj. O laf sokma gıcıklık hak edenedir bence
TombulHatun busenihicalakadaretmez ahaha görmeyin derken çok fenayım anlamnda 😂 tabi hak edene durup dururken kimseye laf sokmam 😂😂
busenihicalakadaretmez lolopoo Ben de dikkat cekmiyim diye uğraşıyorum kdkskdj Ne yalan söyleyeyim bende dağınık biriyim ama biraz ev temizse yeter yahu 😂
lolopoo busenihicalakadaretmez amann akışına bırak aşkım bırak millet sana hayraaann kalsın benim aşırı hoşuma gidiyor 🥲