Merhaba hanımlar bir çocuğum var 4 yaşında ben sanırım rahata alıştığım için ikinci çocuğu yapmaktan korkuyorum hem çok istiyorum hemde hiç cesaretim yok. 5-6 gün önce yumurtlama dönemim bitti ertesi gün birliktelik yaşadık ve bir an düşüncesizce korunmak istemedim sonra oturup saatlerce düşündüm neden böyle birşey yaptım ya tutarsa diye kendimi yedim bitirdim😂😂 dünden beride bi yorgunluk halsizlik uyku göğüslerimde bir hassasiyet var acaba psikolojikmen mi böyle hissediyorum adetime 12 gün var birlikte olduğumuz günün haricinde bir daha korunmamazlık yapmadım acaba tutma ihtimali var mı beni bi aydınlatın😂😂

Hulayayla0606 Bence asla olamaz çünkü ben yumurtlama gunum gecetijten 2 gun sonra asla korunmam ve hamile degilim 1 oglum var 2 yasına girecek oda yumurtlama doneminde hamile kaldım😂

tontisko bende kızıma yumurtlama dönemimde hamile kaldım direk tuttu zaten ama şimdi bunada tutma ihtimali var diyorlar bilemedim psikolojikmen göğüs hassasiyetim yorgunluk bilmem ne başladı yani psikolojik olarak kendimi çökerttim şu 5 günde😂😂

@"Hulayayla0606 hamile de kalsan 5 yas araları olacak bence kalsanda sıkıntı etme ideal yas aralıgı 4 5 dir. Bende inşallah hic olmazsa 1 yıl daha korunurum oglum daha kucuk 2. Bebek için