• Öneri
  • Buhar makinesi pirantech yada baska marka

Medusa canım buharlı temizleyici,kimyasal olmadan istedigin her yeri buharla silebilirsin, ocak gözlerindeki yag kalıntıları,banyoda kireç derz araları acaip temizliyor,yüksek buhar ve kimyasal olmadan, birde cam çercevelerinde, köşelerde işleyen kirler oluyorya buharla hiç yormadan cıkarabilirsin, birde ben çek çek cam silme azınıfa aldım duşa kabinde buharla çek sil aynı işlemi camlarda uygula, yani say say bitmez ☺️

lgrth 3 binmi şuanki fiyata bakınca ben olsam başımı duvardan duvara vururum😂😂🤭🌷

karamelek21 2 sene önce bir Mayıs ayıydı 😂 telefon almıştık ekstra taksit olmasın istedim 😂

perimasali802_ diyorum ya telefon almıştı evkurdan alınca taksitleri malum oranın iki katı oluyor nerdeyse 🤣 ekstra masraf olsun istemedim 🤣

perimasali802_ 4 bin ama almıştım galiba koltukları silerken çok dikkatli olmak gerekiyor düşük ayarda silme yapman gerekiyor yoksa zarar verebilir

lgrth o zamanki şartlara gore senide anliyorum canim, taksit insanin belini bukuyor🥹

perimasali802_ yok welle saka deyil😂 turkiye fiyat artislarinda bir numara bence, ayni makine burda 160 Euro aldim,tl olarak 6 bin civari birsey, ama tr fiyati 3 kati🙄

• Düzenlendi

karamelek21 aynen öyle zaten aşırı titiz bir insanda değilim sürekli uğraşamam kendimi yakarım diye de düşünmüştüm ama deterjansız temizlik cezbetmiyor değil iyice deterjanlardan kimyasallardan arınmak istiyorum..bende buna bakmıştım bir ara pratik olur diye düşünmüştüm de bilemiyorum iyi gelir mi gelmez mi

lgrth bilmiyorum ya çok kararsızım
                Zaten sorunlar var elimdeki parayı harcamayabilirim de

perimasali802_ o zaman öncelik verme aşırı elzem bir şey değil bence zamanı gelirse ihtiyaç duyarsan alırsın şimdiye kadar nasıl yapıyorduk temizliği öyle düşün 🙂

@perimasali802_ Fakir kullanıyorum çok memnunum tavsiye de ederim koltuktaki lekeleri bile buharla çıkarıyor valla mutfak dolapları kapıları falan hiç söylemiyorum bile kendime yaptığım en büyük iyilik 🤭😄

Fakirin makinesini kullaniyorum. Mükk yani suan bayram temizligimde yardimcimmm tek kusuru su haznesi küçük onun dışında eve büyük iyilik valla

karamelek21 Fırın temizleyen gördüm, hiç orda kullandın mıı? Baya iyiymiş valla