Kızlar bugün farklılık olsun eşlerinizle nişanlılarınızla nasıl tanıştınız 🙂 var mı ilginç hikayesi olan 🙂
Tanışma hikayeleri
lgrth ben kocami kaçırdım o yüzden nişanlılık yok biz isteme nisan atladik kına düğüne geçtik. 😁😁
Nasıl Tanıştığımıza gelirsek eşimin dayısı ile yani üvey dayısı ile Benim teyzemin kızı evli bir gün ben onlara gittim o sıra eşim de onlardan çıkıyordu Kapıda bir karşılaştık ama tek bakisma ile kaldık 2 ay sonra şansıma tekrardan Kuzenimin evine gittim. Orada diğer Dayısının kızı vardı eşimle görüntülü konuşuyorlardı o sıra kamerayı çevirmiş bize göstermiş o sıra eşim beni göstererek ayarlasana falan tarzında konuştu Tabii o sıra kulaklıkta olduğunu düşünüyor sesin ondan böyle rahat konuşuyor Zaten hepimiz bir şok olduk sesin dışarı çıktığını anlayınca direkt telefonu kapattı. Öyle ikna ettiler beni tanıştık ettik. Esim hatta beni biraz tanıştıktan sonra geri çevirdi engelledi gittim is yerine baskın yaptım hiç bilmiyordum normalde çalıştığı semti bölgeyi ama işte gurur yaptım buldum. Hep der o hareketin gönlümü feth etti. 1 hafta sonra sevgili olduk. 8 yıl bitti şükür
SuVeAtes kız nerelerdesin
lgrth biz iş yerinde tanıştık benden sonra gelmişti o gelmeden bi hafta önce istifa etmiştim reddedilmişti reddedilmeseydi hiç tanışmıycaktık işte.
dertetmempertederim nasip kız illaki başka yerde tanışırdınız kaderde olunca oluyor cidden bizde 4 sene aynı civardaymışız 4 sene sonunda tanıştık hep ona şaşarım bende 😂
Kendi memleketimden anamın ve kocamın memleketine okumaya geldim orda oturduğum ilk sitede karşı binamda oturuyormuş kocişim bizim ev sahipleri köylüleri hatta neyse burda tanışmadık karşılaşmadık 😄ben yine ev değiştim üst sokakta başka yerdeyim altındaki dükkanda çalışıyormuş yemeğe gidiyorduk oraya da sürekli ama orda da karşılaşmadım tanışmadık..bıyıklı bir çalışan vardı bıyıkları dikkat çekiciydi eşimi ilk o zaman görmüş olma ihtimalim çok yüksek 😂 4 sene aynı mahalle ve civardaymış hiç karşılaşmadık 4.senenin sonunda bir kafe de baristalık yapıyor benimde birkaç arkadaşım orda davet etmişlerdi 😅kafeyle eşimgillerin evi de karşı karşıya evden gelirken beni görüyor dışardan evleneceğim kadın işte diyor içeri giriyor onun tanıdıklarıyla aynı masadayım arkaya çekip soruyor bende yok olmaz falan diyorum 😂 o sırada dönüp tipine bakamadığım için konum paylaşma uygulaması vardı o senelerin meşhur ordan bakıyorum Allahım bir fotosunda saç yapılı değil tam keko yok diyorum yine 😂bir hafta boyunca sürekli haber yolluyor benden bahsediyor bende bu merakına dayanamayıp tanışmaya gidiyorum ama nasıl mahçup utangaç kafasını kaldırıp konuşamıyor etrafımda dört dönüyor arkadaşı telefonu elinden alıp sosyal medyadan istek atmasa onu yapamayacak kadar utangaç (tabi sonradan öğreniyorum ki o utangaç adamın altında o ana kadar tam bir Behlül yatıyormuş) takipleştik ama hiç mesaj atma yok 2-3 gün geçiyor arkadaşı oyun oynicam bahanesiyle telefonu elinden alıp mesaj atıyor bana sohbeti başlatıp telefonu atıyor üstüne biz birgün boyunca konuşuyoruz ilk günden kavga edip bizden olmaz diyoruz 😅 birkaç güne dayanamıyor yine özür diliyor yine gün sonu aynı ama eninde sonunda başlıyoruz anlaşmaya ben ilk aylar bir de ne olacağımız belli değil fazla umut bağlama belki zıt düşeceğiz falan diyorum he diyip geçiyor sonuç işte 7 buçuk sene devirdik ikinci bebemizi bekliyoruz 😂 ilk tartışma sebepleri de ilk günden kıskançlık yapmaları falandı bende gelemiyorum öyle şeylere ondan ters düşüp durduk zaten aşırı kıskançtı da iyi yonttum şükür 😂
lgrth evet evet biz de aynı yerdelermişiz hep iki sokak varmış aramızda ama tabi yaş farkı var tanışsak da bişi olmazdı sütümü içmeye devam ederdim 😂😂😂en son tanıştığımız sene farklı semtteydim bende iş yeri olmasa nerde tanışırdık merak ettim ama şimdi
- Düzenlendi
dertetmempertederim belki görücü olurdu 😂 kaç yaş var aranızda sinirlenince bana bulaşmasaydın sütümü içip büyümeye devam ederdim demiyor musun arada 😂bizimde aramızda iki sokak vardı bu arada😂
lgrth aaaayyy karşılaşamama olaylarına o kadar şaşırdım kiii 😂
dertetmempertederim bende hala şaşırıyorum 😂ilk ev sahibimizin tanıdık çıkması karşı komşumuzla annesinin arkadaş olması 😂ev sahibinin kızı oturuyordu bizle beraber o da öğrenciydi dayısının çocukları falan gelmişti ay ne sevimsizler diyordum 🤣 onlarda kaynanamın üst komşusu olarak hayatıma girdiler 🤣
lgrth bilmiyorum görücü mü olurdu ama annesi akraba istiyodu. Hahshsa ben parkta oynuyodum sen beni kandırdın yoksa evlenmezdim diyorum tabi demez miyim kız 😂😂😂😂 10 yaş falan var kimliğine tam doğrusunu yazmadıkları için bilmiyoruz 10 ya da 12 yaş flaan
lgrth aaaaaa yaaaaaa nasip nasıl bişeysin aaabiiiciiimmmm o kadar tanıdık ve 4 yıl demek ki gerçekten okula gitmişsin leyla gibi yapmamışsın aferin sana 🤣🤣🤣
dertetmempertederim bende geri kalmaz derdim muhakkak böyle şeyler 😂 demek kafalar uyuşmuş şaşırıyorum forumda çok kişinin eşiyle yaş farkı bu kadar var daha çok şaşırıyorum 😂
dertetmempertederim zaten hep derdim ilk yıl tanışsak toksiklikten okulu zehir ederdi yarıda bırakırdım herhalde 🤣 varmış bir hayır 😂
lgrth o yaş farkıyla evlendikten sonra karşı karşıya kalınıyo canım acun niye boşanıyo ksjfdmal tabi şaka bi kenara olsun yaş farkı düşünce olsun hal hareket tavır olsun Kendini belli ediyo ben z kuşağıyım yetişemiyo bana 🤣🤣🤣🤣🤣
lgrth hhhhiii demek ki iyi bitirmişsin iyi zamanlama 😌 helal
dertetmempertederim aynen öyle bizimde yaş farkımız 2 hala derim 31 yaşına geldin biraz olgunlaş az olunca da yorucu oluyor yine 😂
dertetmempertederim ya aman nasıl bitirme 1.5 sene uzattım 😂
lgrth benim düz hikaye😂görücü usulü evlendik geldi gördüm etkilendim ben utanıyorum başımı kaldırıp bakmıyorum bile doğru düzgün ama kader işte beni ısıttı ona kabul ettim ertesi gün söz ertesi gün nişan 25 gün içinde evlilik 🤣iyi ki kocam olmuş iyi ki bana gelmiş iyi ki ben kaptım yarebbim çok şükür 🤲🤣🧿