Kendi memleketimden anamın ve kocamın memleketine okumaya geldim orda oturduğum ilk sitede karşı binamda oturuyormuş kocişim bizim ev sahipleri köylüleri hatta neyse burda tanışmadık karşılaşmadık 😄ben yine ev değiştim üst sokakta başka yerdeyim altındaki dükkanda çalışıyormuş yemeğe gidiyorduk oraya da sürekli ama orda da karşılaşmadım tanışmadık..bıyıklı bir çalışan vardı bıyıkları dikkat çekiciydi eşimi ilk o zaman görmüş olma ihtimalim çok yüksek 😂 4 sene aynı mahalle ve civardaymış hiç karşılaşmadık 4.senenin sonunda bir kafe de baristalık yapıyor benimde birkaç arkadaşım orda davet etmişlerdi 😅kafeyle eşimgillerin evi de karşı karşıya evden gelirken beni görüyor dışardan evleneceğim kadın işte diyor içeri giriyor onun tanıdıklarıyla aynı masadayım arkaya çekip soruyor bende yok olmaz falan diyorum 😂 o sırada dönüp tipine bakamadığım için konum paylaşma uygulaması vardı o senelerin meşhur ordan bakıyorum Allahım bir fotosunda saç yapılı değil tam keko yok diyorum yine 😂bir hafta boyunca sürekli haber yolluyor benden bahsediyor bende bu merakına dayanamayıp tanışmaya gidiyorum ama nasıl mahçup utangaç kafasını kaldırıp konuşamıyor etrafımda dört dönüyor arkadaşı telefonu elinden alıp sosyal medyadan istek atmasa onu yapamayacak kadar utangaç (tabi sonradan öğreniyorum ki o utangaç adamın altında o ana kadar tam bir Behlül yatıyormuş) takipleştik ama hiç mesaj atma yok 2-3 gün geçiyor arkadaşı oyun oynicam bahanesiyle telefonu elinden alıp mesaj atıyor bana sohbeti başlatıp telefonu atıyor üstüne biz birgün boyunca konuşuyoruz ilk günden kavga edip bizden olmaz diyoruz 😅 birkaç güne dayanamıyor yine özür diliyor yine gün sonu aynı ama eninde sonunda başlıyoruz anlaşmaya ben ilk aylar bir de ne olacağımız belli değil fazla umut bağlama belki zıt düşeceğiz falan diyorum he diyip geçiyor sonuç işte 7 buçuk sene devirdik ikinci bebemizi bekliyoruz 😂 ilk tartışma sebepleri de ilk günden kıskançlık yapmaları falandı bende gelemiyorum öyle şeylere ondan ters düşüp durduk zaten aşırı kıskançtı da iyi yonttum şükür 😂