Tanışma hikayeleri
lgrth abimin eşinin halasının oğlu yani kuzen, abimle yengem evlendiginde bn 15 yaşlarda oda 20 yaşlarda bana çoçuk gözüyle bakan havalı bir tipti, ki bnde oyun kafasında bir çoçuk, neyse yıllar geçti bn geldin 24 yaşıma oda 30 ama hala evlenmeyi istemiyor aile baskısı var ama gönlüne göre biri yok, ve tövbe dermiş asla avrupadan bir kız ile evlenmem, büyük konuştum diyor şimdi iyikide konuşmuşum,sonra beni görüyor facede begeniyor yengemi abimi sorma bahanesi ile iletişime geçti,bnde istemem yan çebime koy hesabı başta biraz nazlandım sonra kabul ettim 6 ay konuştuk sonra nişan düğün,ve nihayetinde 10 senemizi doldurmak üzereyiz iyikide onunla evlenmişim diyorum hergün🥰
lgrth Ahhah ay valla aslında karşılıklı olan şeylerdi Benim verdiğim kararları O okeyledi sadece🤣 dedim ben evden çıktım gel o da geldi🤣🤣 adamın birseyden haberi yok 😁😁 hayatında yaptığım en doğru şeylerden bir tanesiydi o yüzden mesela isteme veya nişan olmaması hiç dokunmaz bana kına ve düğün olması gerektiği gibi oldu ben kısalttım yolu🤣
dertetmempertederim Telefon bozukkkkk sesli yazıyorum zorla ondan pek girmiyorum şimdileri
SuVeAtes hhhmmm geçmiş olsun canım bekliyoruz seni ve postlarını 😉💕
lgrth 1.5 seneden bişey olmaz canım bitti işte 😂
Az olunca da öyle ama ben yönetmek isterdim yönetilmeyi sevmiyorum gün içerisinde falan yani onun dışında sorun yokta 🤣neeyysehh ben sözümün dinlenmesini seviyorum sorun o ki o da seviyo🥴
karamelek21 bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah 🥰
dertetmempertederim zaten bu konuda anlaşabilsek hepimiz hiçbir sorun olmayacak 😂kim kime laf geçirirse 😂benimki dinler ama uygulamaz bildiğini yapar 🤣
lgrth yaa biz barda tanıştık😂😂
Benim arkadaşımın görüştüğü adamın doğum günüymüş bizi de çağırdı başka arkadaşımla tek kız gitmeyeyim siz de gelin diye. Neyse ben gün içinde gitmekten vazgeçmiştim sonra yine ikna ettiler. Gittik 3 kız 6-7 erkek 😂 biz içtik falan bunlar da erkek ya bekar kızlar falan bi havalar 😂😂 sonra ben tuvalete gittim eşim gelmiş arkadaşıma demiş bu kim adı ne sevgilisi var mı diye o sırada arkadaşım bana mesaj atıyor tabi seni sordu gel ilgilen çocukla diye😂 geldim eşimi karşıma koydu konuşun dedi biz şarkı sanat sepetten girdik film dizilerden çıktık en son hatırladığım eşimin koluna rujumla telefon numaramı yazarken buldum kendimi bir de iki gün önce yeni numara almıştım eskiyi yazmışım sonra doğrusunu silip yazdım eşim bekliyor tabi anlamıyor😂 diğer koluna da adımı yazdım baktı dedi ki bunu hiç yıkamicammm hahahhaha serseri ya 😂😂 ben o sırada ev arıyordum arkadaşımda kalıyordum bizi eve kadar bıraktı gitmedi tüm gece uyumadan uzandık öyle sonra sabah yolcu ettim arıcam seni dedi ben de içimden tabi kesin ararsın dedim ama apartmandan çıktığı gibi aramıştı doğru mu numara kontrol etmek için aradım dedi orda öyle başladık🥰🥰
- Düzenlendi
vahsikelebekk hep bu arkadaşlar bir kere de yüzümüze söyleseler 😅 ya tabi ararsından sonuç evli çocuklu yine bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah 🌸🌸 bu arada ben rujum ziyan olur diye üzülürdüm 🤣
lgrth biz covid döneminde aşı yaparken tanıştık iyiki covid olmuş🥳
hayatsevinceguzell çok romantik 🤩sağlıkçılara da böylesi yakışır tabi 🤩
lgrth ay bi de yeni almıştım ama feda olsun kocama değil bir ruj bin ruj feda ederim😂
lgrth
Bizim eşimle telefonlarımız karışmıştı. Ben onun telefonunu alıp çıkmışım öylelikle tanıştık. İyi ki tanışmışız ✨️
vahsikelebekk fedakarlık işte 😂
belladonna aşk tesadüfleri sever 🤩