egce yazdım ama onay bekliyo falan diyo
Bi uygulama web tarayıcı diye de çıkıyo indircen onu eşinin de wpsinden qr açık okutucaksın uygulama da adım adım ne yapacağın yazıyo zaten 💕

• egce bunu yanıtladı.

egce inanma benimkide yemin ediyodu çocuğumuz üzerine ve sonra kendim bastım

• egce bunu yanıtladı.

o_hayat_benim bağırdım çağırdım ağladım kim o diye bilmiyorum dedi yeminler etti kurana inan dedi kuran yemin içti ne yapabilirim daha Allah’ından bulasıca

firdevskartal canim burda canı yanmış bi kadının söylediği birşeyi bu kadar uzatmasan mı lafta söylediği belli tabikide kadının bir suçu yok ama bu kadar can yakıcı olmanıza da ekstra gerek yok Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu varsa gerçekler her zaman çıkar zaten kadının üstüne gitmeyin

egce askim kapismak gibi cevap vereyim agzina s*c canım bastan bunlara göz yumarsan işin var… nerden biliyisun diye sorma 🫡

egce ablacım benim başıma eltimle geldi olay ama ben önce eşimin ağzına yaptım sonra kızın yaptım ;)

egce erkek yalanı ya hani derler ya yatakta bassan yine yalan soyler diye zaten mert olmaya gelmez kacak dönüşür onlar inanma salak yerinr koymasına izin verme tatlım.. biraz burnu sürtsün bence

• egce bunu yanıtladı.

egce vala canım erkekler hep yalan Söyler şimdi üstüne düşme sal ama korkut, çalıştığı şehirde böyle bi kadını bulmuş olabilir isim olarak da arıyor işte bulabilirim belki diye. yada eski okul arkadaşı fln da olabilir.

• egce bunu yanıtladı.

Sevde_20 canı sıkılmış bakmış beyefendi kim diyorum bilmiyorum diye kendini haklı çıkarma çabasında