dertetmempertederim Arabasında silahta saklı bana cinnet anında seni öldürcem yapanların hepsi haklı diyip arabanın direksiyonunu sağ sol sağ sol yaparak bariyere sürttü ve hızlı gidiyodu oplumds bu arabanın içindeydi bugün yaşadıklarım bi kabus gibiydi hala daha uyuyamadım düşünmekten ağlamaktan😭 Yıllarca çektim yıllardır yaşamadığım kalmadı ailesinin yanında dövmelerinimi desem sokaklarda yaptıklarınını desem anneme senin kızının ölümü benim elimden olcak gırtlağını sıkıp öldürcem demesnimi desem hiç bir şekil kurtulamadım. Düzgünce ayrılmayı bilen bi insan değil ben defalarca teklif ettim hep tehtit hep tehtit zorla yanında tuttu beni. Ama bu sefer kararlıyım anneme anlatıyorum kızım ne diyim bişey diyemiyorum Allah yardım etsin diyor yani benimde kızım var büyük konuşmıyayım bunları yaşasa kızımı 1 dakka tutmam yanına getirriim. Herkes anne olamıyor demekki. Aileme çok doluyuum bi kız kardeşim var 13 yaşında ona çok düşkünler olsunlarda o benim canım ama banada keşke olsalardı. Hepsini Allaha havale ediyorum yarın bigün benim içinde kadın cinayeti diye bahsetcekler bundan adım kadar eminim , annemede söyledim sesini etmedi. O saatten sonra kimse üzülmesin arkamdan çünkü ben yıllarca şiddete maruz kaldım kimse bana destek olmadı hep düzelir inşallah diyip durdular. Allahım sen görüyorsun 2 çocuğumla içimize ferahlık ve bi kapı aç😭 Bileziklerim vardı eşim olcak pisliğe verdim 1 2 aylığına onları tekrar yapmasını bekliycem elimde güvencem olsun paramı toplayıp çıkıp gitcem 😭