isimsizannee1 annen konuşsa da boş zaten en iyisi kendi ailenden de kocandan uzak durmak farklı bir şehirde bir sığınma evine yerleşip düzen kurmak için araştırmalar yap rabbim yardımcın olsun

isimsizannee1 Bende ara şikayet et ses geliyor kadını dövüyolar de diye mesaj attım.
Bidaha inşallah yaşanmaz ama bi dahakine bana at o mesajı yedi kat el yardım ederdi diycem de kimse gık çıkarmamış ki😟

isimsizannee1 umarım o gece başlarını yastıga koyup kendileriyle başbaşa kaldıklarında o an da sustuğu vicdanları işte o zaman susmamıştır susmasında inşallah

isimsizannee1 canım kötü gününde yanında olmayanı iyi günündede sen yanında isteme kendi menfaatleri için yanındalar sanırım ailen ama öyle aile olmaz olsun istediği kadar tehdit etsin öleceğimi bilsem yine kızımın o adamın yanında bırakmam ben ailen çok yanlı yapıyo lrnfi hayatları tehlikeye girmesin diye senden vazgeçiyolar

isimsizannee1 benim bir komşum var kocası seninki gibi manyak bir gün gene dövüyordu polisi aradım kadına da söyledim sen ne hakla benim kapıma polis çağırırsın dedi bana iyi dedim sana dayak müstahak beter ol 😁

Sutlucikolati ne yapmalıyım sence canım başka kümsem yok annemle zaten sürekli küsüp barışıyoruz yani çok yanlışları var çok yaptılar bana ama kimsem olmadığı için yine annen babam diyip gidiyorum konuşuyorum bilmiyorum ne yapacağım

burjuva Daha beter olsun o zaman bu şekil diyorsa inanun dün birisi bi polis çağırsa beni götürün dicektim ve polis gönderen kişiyede Allah razı olsun derim ya ben anneme polis gönder dedim annem ben korkuyorum bulaşamam arayamam polisi dedi sen düşün

Bahtsizbedevi_ Bende geçen anneme söyledim ucunda ölümda olsa kızımı bırakmıycsm hep yanında olucam dedim her den ol biz zaten kötüyüz anne değiliz diyip direk bağırıyor. Ya benm annem evime kimseyi kabul etmez babamda aynı şekil dünya yansın ama kimse onların evine girmesin yeterki. Allah büyük bunları hiç bi zaman unutmıycsm ben sığınma evine gitsen bile eşim olcak şeytan gidip o aleın balına bela olcak sanmasınlar kafalarının rahat olcağını

burjuva bu kadar katı olmayın belki de sizin kadar cesaretli değildir çaresizdir çocukları için ,gidecek yeri sığınacak limanı yoktur .özgüveninize hayran kaldım ama herkesi kendiniz gibi sanmayın..

isimsizannee1 Kaybedicek bir dakikan bile yok. Onunla asla zitlasma. Soylediklerine olumsuz tepki verme. Polisi kendin ara. Ne guzel ses kaydina da almissin. Seni dusunmeyen aileni sen mi dusunuyosun anlamiyorum. Hickimseyi dusunme. Kimseye bisey olmaz merak etme. Polisi ara ve bir an once kurtul bu hayattan. Yapabilirsin korkma. Asla izine ulasamaz sen istemedigin surece. Yapmak zorundasin cunku kendine ve cocuklarina bunu borclusun. Lutfen cesaretini topla. Oldurucek bu adam seni yoksa.

egce katılıkla alakası yok benimde gidecek yerim yok aksine ailemden kurtulmak için evlendim ama bu şekilde dayağı normalleştirmeyelim

• egce bunu yanıtladı.

isimsizannee1 senin için dua ediyorum hakkınızda neyse hayırlısı olsun keşke elimizden bişey gelse ama herkesin bir kaderi var önüne geçemiyoruz maalesef keşke böyle olmasaydı

O çocuklara yazık değil mi onları böyle tramvali böyle bir evde buyutuceksin ama haala oğlum evini seviyor diyorsun nesini sevecek o evin Allah aşkına. Bu adam duzelmeyecek ve tahmin ettiğin gibi belki birgün canına kiyacak yazık değil mi çocuklarına.Keske hemen gidip darp uzaklaştırma kararı alsaydın biliyorum bu ülkede adalet yok belki faydası olmayacak ama kaç kurtar kendini o pislikten. Çok çok üzgünüm amacım kırmak değil bir yerlerde hemcinslerimin böyle acilar çekmesi kalbimi derinden yaralıyor

isimsizannee1 Ben neler okudum öyle:( inanılır gibi değil. Tam bir ahlaksız. Gücü ancak sana yetiyordur. Kaç kurtar kendini. Çocuklar içinde kapanmaz bir yara olarak kalacak bu kötü anlar.
                    Ailen de gerçekten büyük hatalı.
                    İnsan evladının bu durumda nasıl arkasında durmaz ya. Rabbim en kısa zamanda kurtarsın seni o pislikten.
                    Şu mübarek günde, çok amin.