Bahtsizbedevi_ anladım canım yedekleme yolu bul bir şekilde benim aklıma ilk bu geldi
Hello kızlar
lgrth tamam canım bakarım bulurum bi yolunu inşallah
Bahtsizbedevi_ sen yine eskiyi düsünme bu keske deme ne yapabilirim kendim için de
Bahtsizbedevi_ inşallah
rouge_ aynen eskisen ziyade şimdikinden kurtulup özgürleşmek daha önemli
lgrth mutluluk birine bağlı bisey degil ya büyük ihtimalle suan mutsuz boslukta oldugu için olayı yanlış secime bağlıyor .aslında yoluna baksan baskasıyla ilgili olmadığını görüceksin @Bahtsizbedevi_
lgrth kesinlikle çocukmuş bi kere ki zaten 😟
dertetmempertederim o yaşlarımı düşünüyorum da ilk ilgi gösterene kanıyordum tecrübesizce
lgrth ya evet ona da ayrı üzüldüm maalesef işte fffhhh
- Düzenlendi
dertetmempertederim olan olmuş artık bundan sonrası önemli bahtı rast gider inşallah
lgrth tabiki yaa çok küçük kanılır
lgrth inşallah ne diyek 🌸
rouge_ canım zaten yoluma bakıyorum ama birden aklıma geliyo düşünmüyorum yoksa biranda düşüyo aklıma
- Düzenlendi
rouge_ canım inan eskiyi düşünmeyip ne yapmam gerek onu düşünüyorum ama ortada hiçbişey yokken biranda düşüyo aklıma bazen hiç aklımda yokken rüyama giriyo şimdilerde girmiyo görmüyorum rüyamda ama her 2 günde bir girerdi illa yada haftada ayda bir illa giriyo
lgrth amin inşallah kuzum
Bahtsizbedevi_ düşünüyorsundur o yüzden giriyordur canım kendini üzme diye söylüyorum
- Düzenlendi
rouge_ vallahi düşünmüyorum mesela yemek yaparken çamaşır asarken veya şarkı falan dinleren biranda aklıma düşüyo nasıl unutucam bilmiyorum