- Düzenlendi
lgrth demek akraba bir de 🙂
Evet akrabaydı
lgrth bence aklından çıkarmalısın eşine ihanet sayılır bu da sonuçta o defterler kapanalı 10 yılı geçti yoluna bak bebeğim 🙂
Aşkım öyle diyosunda ben eşimin eski sevgilisinin fotoğraflarını mektuplarını hala sakladığını gördüm aldım yırtıp atmak için sakladım kv denen o şeytan daha yeni evliyken kızlarıyla odama girip fotoğrafı aradı alıp saklamak için vermeyip dışarı çıkarınca eşime söyledi oda şu isteme bahanesiyle beni odadan çıkarıp kapıyı üzerine kilitleyip fotoğrafı arayıp buldu sonra annesine verdi saklaması için sonradan başka fotoğraflarını gördüm alıp eşimin gözü önünde yırtıp sobaya attım fotoyu yırtıp attığım için bigün tartıştığımzda o fotoyu yırtıp attın ya ellerin kırılsın dedi bana üstüne bide hamileydim ozaman peki onun yaptığına ne demeli öyle diyosunda onunda aklında hep bazen tartıştığımızda söyler nikah yapacağımız zaman kv eşime benim yanımda eminmisin nikah yapmaya bi 3 4 yıl daha bekle dedi ve eşimin eski sevgilisini konuştu benim yanımda askere gideceği zaman dedim getir yanımda kalsın sen gelene kadar diye dedim getirmedi sonra ayrıldı dedi keşke onla evlenseydi dedi benim yanımda dedi bunları eşimde pişmanmış gibi kafa salladı düğünümde 1 hafta sonra başka dul sevgilisi vardı onun kollarına koştu gitti şimdi sana soruyorum benim aklımda kalbimde unutamadığım için benimkimi ihanet yoksa eşimin bana yaptıklarımı ihanet
Biraz uzun oldu kusura bakma hakkını helal et içimi dökmek istedim