yesim631 Allah belasını versin diyecem de o zaten gün yüzü göremez iyi katlanmışsın bacım Rabbim sana hayırlı güzel kapılar açsın

lgrth annemin haberi var herşeyden biliyo annemde çocukları at üstüne bırak gel ben bakarım sana diyo bende çocukları bırakamam bunların içinde çocuklar zaten istemiyorlar en büyük kızım en sonki kavgamızda işe gittikten sonra bidaha sana vurursa polisi arar şikayet ederim hel bidaha vursun sana diyo onlarda bıktı cuma günü okula gitmek istemedi büyük kızım 10 yaşında daha eşim sesini duydu uyandı bacağına vurdu kalk üstünü giy git okula banada bu seneyi bitirsin al okuldan oru*pu olur büyüyünce bu diyo kızımın yanında daha neler diyo hakaretleri küfürü hiç bitmiyo hergün hergün çocuklarda bıktı sıkıldı depremde annemin yanına gittim balıkesire boşanma aşamasına geldik bana sözler verdi ikna edip kandırıp getirtti verdiği sözlerin hiçbirini yapmadı çocuklar bazen keşke gelmeseydik niye geldik diyolar

yesim631 valla annene söyle sen nasıl çocuklardan vazgeçemiyorsan bende vazgeçemem çalışırım onlara da sana da bakarım de böyle devam etmez..artık seni geçtim çocukların geleceği için

yesim631 ya çok üzüldüm canım adına, ah bu eşler ve küfürleri. Gerçekten son noktaya getiriyorlar bazı şeyleri

lgrth söylüyorum çocuksuz ölmezsin teyzemde çocuklarından ayrı kocasıyla boşandıktan teyzen ölmedi sanada bişey olmaz diyodu ilk başlarda ama şimdi çık gel ben sanada çocuklarından bakarım diyo ben cesaret edemiyorum

muzaffer aynen gerçekten artık bıktım yoruldum iddia oynuyo kazanamayanlar haşa Allaha peygambere kurana küfür ediyo onun yerine ben estağfurullah çekiyorum bişeyde diyemiyorum bi kelime desem banada bağırıp çağırıp hakaret küfürler ediyo evine bakmaz sorumluluğu yok çocuklara karşı bazen annem para gönderir hesabıma eve çocuklara canının istediğini al diye bazen görümcelerim alışveriş yaparlar yada para verirler kahvaltılık yemeklik al diye oda anca parayı iddia borcuna faiz borcuna verir eve getirdiği 200 en fazla 800 getirir bazen bununla 3 4 gün idare et der çocuğun bezi ıslak mendili evin ihtiyacı para yetmiyo para istediğim zamanda naptın parayı deyip küfür hakaret ediyo çok yoruldum ama nereye kadar susup sabrederim bilmiyorum

yesim631 vala canım ailen arkandaysa bi sağlam şekilde silkele şu adamı burnu iyice sürtsün çalışmıyor mu, yada covugun rızkını nasıl gidipde oyunlara vs yatırır bağımlı olmuş artık ne yapsanda dönmez de çok zor bir durum hem senin için hemde covukların için.

yesim631 bence son bir kaç hareketi daha bekle artık inceldiği yerden kopsun..annen sahip çıkıyorken fırsatı değerlendir neye cesaret edemiyorsun ki çocuklarından önemli mi evli kalmak onlara en çok zarar geliyor şuan

yesim631 e zaten sıkıntıdasın yani evli kalmak için de sebep yok parayı bulduğu an başka kadınlar başka huylar da çıkar cesaret edemeyecek ne var şuan zaten kocanda yolluyor seni..peşine de takılıp gelmez gelse bile uzaklaştırma al..görünen köy kılavuz istemez sonun iyi görünmüyor maalesef

yesim631 yaaaa ben ilişkinizin çok üst seviye olduğunu düşünmüştümmm 🥺 nasip işte aşko demekki iki kişi arasında kalınca elimizdekini bırakmıycakmışız 😂😂

muzaffer canım depremde annemin yanına gittiğimde boşanma aşamasına geldik beni kandırıp yeminler sözler verdi ikna etti dönmem için döndüm ilk zamanlar iyiydi sonra yine aynı devam etti hatta dahada kötüsü oldu

lgrth onu bekliyorum canım bakalım zaman bize neyi gösterecek annem herzaman arkamda beni asla atmaz veya çek katlan demez herzaman söyler bulunmaz hint kumaşı değil niye bırakamıyorsun der

yesim631 bence de genceciksin bu yaşta içini de dışını da çürütmüş

lgrth aynen öyle ne yapıyorsam hep kendime yapıyorum kimseye değil içime atmaktan hasta oluyorum hep

Sutlucikolati ah ah keşke çıkarabilmek ama olmuyo tam çıkardım tamam diyorum bu seferde bi yerde denk geliyoruz yine aklıma düşüyo aynı şehirdeyiz hatta eşimle konuşur eder tanıyorlar birbirlerini eşim bi ara ondan iddia oynayıp borç yapmıştı biliyodu eşim onu sevdiğimi istediğimi