Hello kızlar
lgrth annemin haberi var herşeyden biliyo annemde çocukları at üstüne bırak gel ben bakarım sana diyo bende çocukları bırakamam bunların içinde çocuklar zaten istemiyorlar en büyük kızım en sonki kavgamızda işe gittikten sonra bidaha sana vurursa polisi arar şikayet ederim hel bidaha vursun sana diyo onlarda bıktı cuma günü okula gitmek istemedi büyük kızım 10 yaşında daha eşim sesini duydu uyandı bacağına vurdu kalk üstünü giy git okula banada bu seneyi bitirsin al okuldan oru*pu olur büyüyünce bu diyo kızımın yanında daha neler diyo hakaretleri küfürü hiç bitmiyo hergün hergün çocuklarda bıktı sıkıldı depremde annemin yanına gittim balıkesire boşanma aşamasına geldik bana sözler verdi ikna edip kandırıp getirtti verdiği sözlerin hiçbirini yapmadı çocuklar bazen keşke gelmeseydik niye geldik diyolar
- Düzenlendi
muzaffer aynen gerçekten artık bıktım yoruldum iddia oynuyo kazanamayanlar haşa Allaha peygambere kurana küfür ediyo onun yerine ben estağfurullah çekiyorum bişeyde diyemiyorum bi kelime desem banada bağırıp çağırıp hakaret küfürler ediyo evine bakmaz sorumluluğu yok çocuklara karşı bazen annem para gönderir hesabıma eve çocuklara canının istediğini al diye bazen görümcelerim alışveriş yaparlar yada para verirler kahvaltılık yemeklik al diye oda anca parayı iddia borcuna faiz borcuna verir eve getirdiği 200 en fazla 800 getirir bazen bununla 3 4 gün idare et der çocuğun bezi ıslak mendili evin ihtiyacı para yetmiyo para istediğim zamanda naptın parayı deyip küfür hakaret ediyo çok yoruldum ama nereye kadar susup sabrederim bilmiyorum
yesim631 yaaaa ben ilişkinizin çok üst seviye olduğunu düşünmüştümmm 🥺 nasip işte aşko demekki iki kişi arasında kalınca elimizdekini bırakmıycakmışız 😂😂
yesim631 ne denir ki aklından kalbinden cikarman en dogrusu o xaman
dertetmempertederim aynen öyle hala bile eşimle bişey olsa içimden keşke seninle değilde onunla evlenseydim diyorum🥺
Sutlucikolati ah ah keşke çıkarabilmek ama olmuyo tam çıkardım tamam diyorum bu seferde bi yerde denk geliyoruz yine aklıma düşüyo aynı şehirdeyiz hatta eşimle konuşur eder tanıyorlar birbirlerini eşim bi ara ondan iddia oynayıp borç yapmıştı biliyodu eşim onu sevdiğimi istediğimi
yesim631 ya sarılıyorum sanaa 🫂 çok üzüldüm okuyunca ya üf 🥺 inşallah kurtul bu çirkef gavattan