Biyiklim o ne kız aaa ilk defa duydum 😂 anlamı ne 😂

lgrth Arapça kökenli arkadaşça dost demek

Biyiklim anlamı çok güzel ilk defa duydum adıyla büyüsün 🌸🌸

lgrth Amin inşallah 💕 ve gerçekten isminin anlamını taşıyor tanımadığı herkese dostça yaklaşıyor çok seviyor kendi yaş gruplarını hemen ısınıyor seviyor onları

lgrth sen kızına ne isim koycan peki 😊

egce bi hikayesi yok direkt oğlumun isimlerinden biri, isimlerin hikayesi var ama merak edilirse yazarım inşallah

• egce bunu yanıtladı.

Biyiklim belli zaten sevimliliğinden 🙂🌸

Biyiklim şuanlık Beren içime çok siniyor da doğsun bakalım 😅

Oluyorumanlasana evet onu biliyorum bi de sosyal medyada bunun değişik bi seslendirmesini yapmışlar gülmekten karnım ağrıdı yaa😂

lgrth güzel isim beren doğana kadar başka bir şey olabilir 😅biz çünkü doğana kadar belki 100 isim söyledik 🤣🤣

Biyiklim aynen o yüzden diyorum ya doğsun belli olur bir de illaki muhalefet olanlar olacak bakalım Allahım sabır gönlümce olsun😅

lgrth kızımın ismini dedesi koydu zaten ilk torun diye onlara müsade ettim 😄 ben bile duyunca ismi çok şaşırdım bende duymamıştım çünkü 😂herkes kızımın ismine hayran 🤣

Biyiklim en azından hem güzel hem farklı koymuş benimkiler kaba isim buluyorlardı hatta kura çekelim dedim benim istediğim çıktıkça kurayı tekrarladılar 3 defa benim istediğim çıktı🤣🤣🤣

lgrth şansa bak 😂 oyunbozanlık yapmasınlar hiç sevmem 🙄🤣