Kızlar el öpmek bana saygı gibi gelmiyor sevmiyorum da, insan saygısını konuşmasıyla duruşuyla belli eder her el öptüğün kişiye saygımı göstermiş olunuyor kaynım 38 yaşında tutturuyorlar elini öp, Allah var eşim hiç öp demedi hep kaynanam öp abinin elini öp babanın elini eşim bugün bayramlaşacak kendisiyle öp bakım elimi diyo o zaman bi tiksiniyorum ki anlatamam zaten öpcez yani ne elini ağzımıza sokuyon sonra herkesle bayramlaştık kaynım da aynısını dedi bende öpemem abi kusura bakma el öptürme merakınızı anlamıyorum dedim sonra eltim gitti eşimin elini öptü ay şaka gibiler ya kaynanam alıştırmış eltimi ona iyi geliyo ama ben öpmek istemiyorum saçma geliyor bizde yaşlıların eli öpülür haksızmıyım sizce ya sinirim bozuldu….

lolopoo haklısın canım aslında kimsenin eli öpülmez hastalık var virüs var bide şu var afedersin tuvalete girip el yıkamadan öptürende illaki vardır oyüzden herkesin eli öpülmez sadece akraba olan büyüklerimizin eli öpülür diye düşünüyorum kv kp anne baba vs gibi

yesim631 evlendiğimden beri kaynımın eli öptürülmeeye çalışılıyor bende öpmüyorum 😂 iş inada bindi galiba

lgrth onların yüzüne eşimlede bayramlaşamadım doğru düzgün sinir oldum

lgrth hemen diyolarki öpsene kocanın elini ölmüyorum versin 1000₺ harçlığımı öpüm dedim

lolopoo kız boşver takma ne deseler tersini yap sen sinir olup delireceğine onlar kudursunlar 🤣🤣

lolopoo haklısın kaynin yaşlı değil ne gerek var buna bende sadece yaşlıların elini öper diğerlerinin bayramını uzaktan kutlarım

lolopoo bizde el öpme yok. Hayatımda sadece babaannemin elini öptüm bir kaç kez. Evliliğimizin ilk yılı eşim bayramda elimi opmeyecek misin diye sordu. Bizde el öpme yok dedim kapandı konu.

lgrth hadi şimdi bayram öpmemi istiyorlar ama normalde de öp öp eşimle bu yüzden kavga ettik kaç defa 😂🥹

lolopoo ama ne hadlerine saygı böyle mi olur sanki..önce öp arkasından küfret istedikleri saygı bu mu..egolarını tatmin ediyorlar kendilerince çok sinir bozucu

kukulii87 sadece bayram olsa ya alıştırsam dakka başı el öptürecekler hadi kaynımı geçtim başkalarının da elini öptürecek bıraksak bi ara kaynanam kendi yeğeninin kocasının elini öptürmeye kalktı bende uzaktan selamlaştık biz dedim değişik ya

etoile valla enn güzeliş hala eski kafalı bunlar sevmiyolar beni o yüzden ezemiyorlar ya