lgrth onların yüzüne eşimlede bayramlaşamadım doğru düzgün sinir oldum

lgrth hemen diyolarki öpsene kocanın elini ölmüyorum versin 1000₺ harçlığımı öpüm dedim

lolopoo kız boşver takma ne deseler tersini yap sen sinir olup delireceğine onlar kudursunlar 🤣🤣

lolopoo haklısın kaynin yaşlı değil ne gerek var buna bende sadece yaşlıların elini öper diğerlerinin bayramını uzaktan kutlarım

lolopoo bizde el öpme yok. Hayatımda sadece babaannemin elini öptüm bir kaç kez. Evliliğimizin ilk yılı eşim bayramda elimi opmeyecek misin diye sordu. Bizde el öpme yok dedim kapandı konu.

lgrth hadi şimdi bayram öpmemi istiyorlar ama normalde de öp öp eşimle bu yüzden kavga ettik kaç defa 😂🥹

lolopoo ama ne hadlerine saygı böyle mi olur sanki..önce öp arkasından küfret istedikleri saygı bu mu..egolarını tatmin ediyorlar kendilerince çok sinir bozucu

kukulii87 sadece bayram olsa ya alıştırsam dakka başı el öptürecekler hadi kaynımı geçtim başkalarının da elini öptürecek bıraksak bi ara kaynanam kendi yeğeninin kocasının elini öptürmeye kalktı bende uzaktan selamlaştık biz dedim değişik ya

etoile valla enn güzeliş hala eski kafalı bunlar sevmiyolar beni o yüzden ezemiyorlar ya

lgrth kesinliklee ya aşırı sinir bozucu Allahtan en başından öpüp alıştırmadım eltim öpüyosa öpsün banane o öpüyor diye bende öpmek zorunda değilim…

lgrth ben kv kp hariç el öpmedim hepsinin suratı bii düştü ajshhsjd 😂😂 bayılıyorum böyle oluncada 😂

lolopoo hahah olsunlar sen olacağına bırak onlar olsunlar🤣