Cicekliperde Bahtsizbedevi_ 63 tane zarımı yedi. Buğday büyüdü diye. Son iki tl kaldı benim ama bitmiyor sizden gördüm girdim keşke girmeseydim
Bahtsizbedevi_ Cicekliperde canım ben 1 aydır yapıyorum bi hediyem geldi diğerleri kaldı 1 tl kaldı benimde henüz buğday büyümedi benim sulama yapıyorum fırsat bulup girdikçe inşallah seninkide olur hediyelerin gelir biran önce
Cicekliperde Bahtsizbedevi_ ilk kazandığımız hediye geliyor mu yani. Şu an 1 tl bar bende . Kargoda bir şey çıkmıyor
Bahtsizbedevi_ Cicekliperde evet canım benimki geldi diğer hediyelerimin gelmesine daha var benimde 1 tl kaldı
Cicekliperde Bahtsizbedevi_ ee adresi doğrula dedi ama kargoya verildi falan demedi sana yanlışlıkla mı geldi acaba😅
sinyorina Bahtsizbedevi_ benim 50krş kaldı tamamlanmasına ama ilk hediye falan kargoya verilmedi birşey yaptınız mı kargoya verilmesi için
Bahtsizbedevi_ Cicekliperde yok canım bendende istedi adresi ben sulamayı falan yaptım hediye ürünü seçtim sonrasında bi ürünü önceden sipariş ver vardı ona tıklayınca siparişiniz oluşturulmuştur diye bildirim geldi 🤣
Bahtsizbedevi_ Cicekliperde aşkım sulama yerinde hediyelerini gözüküyoya hani orda değiştir falan yazıyo birinde siparişini şimdiden ver yazıyodu tıklayınca siparişiniz oluşturulmuştur diye bildirim geldi ve 1 2 haftaya kadarda hediyem elime ulaştı
Bahtsizbedevi_ sinyorina canım benimde öyleydi hediyelerimiz birinin üzerinde şimdi sipariş ver yazıyodu tıkladım ve siparişim oluşturulup öyle geldi hediyem diğer hediyelerim henüz ulaşamadım
Bahtsizbedevi_ sinyorina ben 1 aydan fazla oldu hala devam ediyorum bence elime ulaşan hediye şans eseriydi 🤭
sinyorina Bahtsizbedevi_ bencede öyle çünkü bende uzun zamandır ugrasıyorum arkadasım ablam falan da oynuyor hiçbirine öyle bir hediye gelmedi 😁
sinyorina ayazz ablamın 99.97 oldu 30krş kaldı bu turdan sonra bitecek mi acabaa yoksa 99.98 mi oluyor sonrasında 🥲
sinyorina suprizyumurta kızz hiç bulaşma derim biz bi basladık o kadar emek verdik diye devam ediyoruz ama sonuç hüsran olacak gibi 😒