Womenn ile göre değişir tabi ama arkadaşım geçen sene edirnede 4 bine yaptırmıştı diğer şehirlere ve hastanelere nazaran uygundu yani aşağı yukarı 4 binden fazladır devlet hast yapıyor mu fikrim yok inşallah biri yazar
Kızlarr rahim filmi nerelerde ne kadara çektiriliyor
Womenn eğitim araştırmada- üniversite hastanesinde çekiliyor. Bana çekilecekti fakat gitmedim tam süreci bilemiyorum fakat aşağı yukarı muayene olup doktor yönlendirmesi oluyor. Sonra uygun tarih için sıra almak gerekiyor. Reglinin 2. Mi 4. Mü günüydü galiba bu şekilde denk getirmek lazım.
Womenn rahim filmini her hastane çekmiyor özel, üniversite ve eğitim araştırma hastanelerinde çekiliyor diye biliyorum dojtor yönlendiriyor zaten
vahsikelebekk teşekkür ederim umarım kolay geçer sıra da erken gelir 🥹🫶🏻
bittercikolataa teşekkür ederim bi bakayım olmadı beklemeden özelde çekip çıkarım zaten korkuyorum
Womenn rica ederim, korkmayın kendinizi kasmayın yeter
Womenn umarım canım🌸
Womenn üniversite ya da özelde çektirebilirsiniz. Üniversite ücretsiz oluyor ben çektirecektim erkek doktor diye yaptırmadım özelde yaptırmıştım. Çok kısa süre sürüyor o kadar da acı olmuyor
Womenn 4 yıl önce çektirmiştim şimdisiyle fark çoktur. Anestesiz hiç gerek yok anestiye çok kısa sürüyor adet ağrısı gibi düşünün oda sn lik