karamelek21 ah su mubarek tarti gunu cuma 😮💨🫠 82.6 allahim bunu görüşüm son olsun devam ciceklerim cok yoruldum bedenende ruhendee ama basardim gibi bsy iyiki bu yola girmisim eylul den bu yana 20 kilo gitti 6.7. Aya kadar 76 77 göreyim artik amin🥹 gecen cumadan bu yana gram oynamamis
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
karamelek21 cok aktiv olamiyorum ama guncelleme yapicam insallah sık sık ❤️
Angellove2010 oyle deme iyle deme kizimda 125 128 ile doğuma girdim 82 gördüm az kaldi aralikli oruc su yürüyüş bu uçlu enfes baslarda cok zorlanirsin ama yaparsin cok cok yavas veren bi vücudum var ben basardiysam sende yaparsin
Angellove2010 hcibise için geç değil canimmm. Hadi sende başla bizimle. Mesela ayın sonuna kadar 3 kilo hedef koy ben öyle yaptimmm. 3 kilo nedir veririz inşallah 😂 sonra arttiririzzz
Dün diyetisyene başladım bakalım bende güncel 79. Hedeflenen 65 şimdilik.. allahim nefsime uydurmayın amin
- Düzenlendi
Zamansiz_ yaa peki nasıl besleniyorsunuz bizede fikir verseniz yeme,içme konusunda ben emziriyorum ve bazen donup kalıyorum ne yiyeceğimi bilmiyorum
suprizyumurta vucudunu cok iyi taniman gerekiyor elinden geldigince yuruyus yap bol su saglikli beslen cok zorlandigin zamanlarda haftada bi gun sevecegin birseyde kacamak yapabilirsin azimle ilerledigin zaman karsiligini alirsin❤️
elsa57 bu dedigini hafta ici uygulicam canim tek öğün beslenerek,calisma ritmime cok uyuyor bakalim etkileri ne olacak vicudumda☺️
Angellove2010 oyle karasar dusunme once ufak ufak hedefler koy kendine, yavas yavas ama saglikli sekilde ver kilolari, bir kadin kafaya koyarsa basaramayacagi sey yoktu canim, kendine guven ve bn bunu basaracam de🌸🩷
Zamansiz_ ayy inşallah cnm valla canım sürekli tatlı istiyor ama yaa 🙈🙈
suprizyumurta vucudun alistikca gececektir 😮💨
Zamansiz_ ayy inşallah canım
karamelek21 selaammm ben de doğumdan sonra çok fazla kilo verdim hamileliğimin sonunda 102’ydim son 10 günde 2 kilo verdim 100 kiloyla doğuma girdim, doğumdan sonra 6 ayda 30 kilo verdim. Bebem 15 aylık geçenlerde de 67.5 gördüm çok mutlu oldum fakat şuan 70-71 çıkabilirim tartıda muhtemelen 3 öğün yemeye başladım bayramdan beri🥲 hedefim 63-65 arası spora başlamayı düşünüyorum çünkü gırtlak deyince de ben😂 başlamazsam kısamam öyle. Şu slim aletli spor salonları var ya 50 derece sıcakta termal taytla yürüyüş bisiklet falan yapılan onlara yazılacağım😍 umarım buraya hedefime ulaştım yazabilirim🫶🏼🌸
Bende kilolarimi verdim fitim.
Sporumla hayatim keyifli ve mutlu
Evdeki çikolataları bitirmeden baslayamam ,tartım kırıldı ve biraz ip atladım diye bileğim 2 haftadır şiş halde ağrıyor şu anlık pes ediyorum belki indigim 2 3 kiloyu da geri aldım 😭😅
karamelek21 rica etsem beni de alır mısınıız gruba bende yarın başlıyorum da 😇☺️
Ballicorek grup burası canımm. Her hafta cuma günü güncel kilomuzu paylaşıp destek oluruz birbirimize🌸 gün içinde de konuşabilir tabiki kim kime cevap verirse 😅😅😅
@karamelek21 of karamelek yaa ben Çarşamba günü 98 ile başladım bugün tartıldım daha 500 gram eksideyimmm. Ödem de gitmemiş 😅😅😅 cuma günü sana da 97 ile başladım dedim onun üzerine 500 gram gelmiş 😂😂😂😂😂😂 ama ben Çarşamba başladım güncelimi ona göre soylicem 98 den banane banane 😂😂😂
İlk hafta daha çok kilo verilir ödem atılır benim bı tık moralim bozuldu açıkçası
anonim9 bak ne dicem sütü kaynat içine iki veya bir yeşil çay at beş dakika bırak demlensin bunu yap egzersizle az bi diyetle de destekledin mi olur diye düşünüyorum ben 4 günde 3 kilo vermiştim bu şekilde
Kizlar benimde durumlar biraz karisti hamilelik şüphesi vr yuzden ara verdim, yarin kan testi verecem hamilelik cikmassa diyete devam, sizden dua istiyorum inşallah hamileyimdir🤲🏻🥺