rouge_ hiç denedin mi önyargılı olma 😂

lgrth denedim ya salca tadı geliyor yada yalap şap dkdkd belkide güzel yapmayan yerde yedigim için

rouge_ salçalı şehriye çorbası gibi düşün 🤣🤣 ay ben her türünü severim yeter ki mantı olsun gidip yapayım iyice canım çekti 😂

lgrth ay dur graten attım fırına aklım hala mantıda zaten dkdk

rouge_ ay ben pul biberi çok atmışım acı acı yedim aklın kalmasın 🤣🤣hazır pide almıştım 5-6 dk pişme süresi vardı başında durmadım o da yandı 🤣

lgrth viiiyyy olsun afiyet olsun ben acı severim 😂

lgrth ücgen mantı cok güzel oluyır ya ama her yerde bulamıyorum

mirzaarel-12 sabahları pirinç suyu buzu kullaniyorum kendim yaptim hem tombul yanaklar gidiyo hemde cildi beyazlatiyo kirpikler icinde tatli badem yagi ve hint yagini karistirip kullaniyorum gurlestirip uzatiyo guzel kokmak istiyosaniz vanilya yagi kullanin hem sac uclariniza hemde enseye surunn

rojbintan buz kılcal damarları çatlatmaz mı çekiniyorum o konu da ama iyi fikirmiş

• Düzenlendi

lgrth kılcal damarlar yakınsa yapılmamalı tanecikli peeling bile kullanmamalısın kimyasal kullanabilirsin

• Düzenlendi

rouge_ cilt hassas ya her şeye cesaret edilmiyor..kırmızı peeling almıştım kışın kullanacaktım hamile olunca cesaret edemedim artık diğer kışa leke bırakmasından çekindim 😂

lgrth evet kullanma simdi kullanılırsan da iyi koru cildini

rouge_ erineceğimi bildiğim için açmadım daha birgün kullanırım diye indirimde görüp aldığım şeylerden 😂

rouge_ yüz yıkama jeli olarak hamgi markaları kullandın şu an ne kullanıyorsun cildim karma yüzümü kurutmayacak birsey arıyorum bioderma kullandın mi

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

kukulii87 ben eucerine kullanıyordum yıllardır simdi isana med kullanıyorum uygun fiyatlı mis gibi ürün paylasmıstım fotosunu

rouge_ biri isananin Web sitesini paylaşmıştı bkicam ordan güveniyorum sana