rouge_ senin zaten kilo problemin yok çok almazsın 😂 ben kilomun üstüne kaldım diyetteydim spor yapıyordum hedefime ulaşmak için hatta 😂

lgrth kilo verilir ya yani eger annem ve teyzelerime benzersem bu konuda sadece karnım şişer

rouge_ benimde karnım şişiyor sadece yüzüm bile yok ama 92 kiloyum 🤣🤣🤣🤣

lgrth ee tamam o zaman sıkıntı yok 😂😂

rouge_ umarım olmaz doğumdan sonra boğazı azıcık tutsam gidecekte seviyoruz yemeyi 😂

lgrth ay bende seviyorum ya bugün ne yesem diye düsünüyorum suan

rouge_ mantı çorba ve hazır pide aldım bimden onu denicem 😂kocamın evde olmadığı her gün mantı yapıyorum çok zaafım var ya 🥲🥲

lgrth ay mantıya ölüyorum ben bugün hamburger günü yapıcaktım mantıyı aklıma soktun ne yapıcam simdi hangisini yesem dkdkdk dev bir hamburger mi mantı mı

rouge_ ahahah ay ben bu ara mantı çorbası olarak yapıyordum çok güzel oluyordu 😂bugün de salçalı baharatlı yapar üstüne yoğurt dökerim diye düşündüm ya da klasik haşlar yoğurtlarım 😂 ben de çok seviyorum yerken çok mutlu ediyor..hamburgeri bir ay içinde bir kaç defa yaptım bir süre mola 😂

lgrth ben corba seklinde sevmem ya sevmiyorum bol yogurtlu olucak üstüne sos olarak sacla baharat olur diger türlü yemem

rouge_ hiç denedin mi önyargılı olma 😂

lgrth denedim ya salca tadı geliyor yada yalap şap dkdkd belkide güzel yapmayan yerde yedigim için

rouge_ salçalı şehriye çorbası gibi düşün 🤣🤣 ay ben her türünü severim yeter ki mantı olsun gidip yapayım iyice canım çekti 😂

lgrth ay dur graten attım fırına aklım hala mantıda zaten dkdk

rouge_ ay ben pul biberi çok atmışım acı acı yedim aklın kalmasın 🤣🤣hazır pide almıştım 5-6 dk pişme süresi vardı başında durmadım o da yandı 🤣

lgrth viiiyyy olsun afiyet olsun ben acı severim 😂

lgrth ücgen mantı cok güzel oluyır ya ama her yerde bulamıyorum

mirzaarel-12 sabahları pirinç suyu buzu kullaniyorum kendim yaptim hem tombul yanaklar gidiyo hemde cildi beyazlatiyo kirpikler icinde tatli badem yagi ve hint yagini karistirip kullaniyorum gurlestirip uzatiyo guzel kokmak istiyosaniz vanilya yagi kullanin hem sac uclariniza hemde enseye surunn