lgrth birde gecen sac kürleri atmıstım onlar da cok uyguna inmiş bir tek burda uygun fiyatlı degil demekki bu iyi .. sırtın için iyi arındırman lazım dusta bütün jel sampuan iyice gitmesi gerekiyor birde parfümsüz hassas ciltler için jel ile arındırmalısın lif ile oyle gecer diger ürünler bos

rouge_ ilçedeyim ben rosman yok burda ahaha gratis var olur mu 😅

rouge_
      Kocama yaptırayım elim yetmez 😂

lgrth ben ahtapot gibi bir şekilde yapıyorum😂

rouge_ şişkoyum ben eskiden yapardım 😂

lgrth
            ❌şişko
            ✅hamile göbüşü

lgrth öyle öyle dkdkd bende hamileligimde aynı performansı senden bekliyorum 😂😂

rouge_ senin zaten kilo problemin yok çok almazsın 😂 ben kilomun üstüne kaldım diyetteydim spor yapıyordum hedefime ulaşmak için hatta 😂

lgrth kilo verilir ya yani eger annem ve teyzelerime benzersem bu konuda sadece karnım şişer

rouge_ benimde karnım şişiyor sadece yüzüm bile yok ama 92 kiloyum 🤣🤣🤣🤣

lgrth ee tamam o zaman sıkıntı yok 😂😂

rouge_ umarım olmaz doğumdan sonra boğazı azıcık tutsam gidecekte seviyoruz yemeyi 😂

lgrth ay bende seviyorum ya bugün ne yesem diye düsünüyorum suan

rouge_ mantı çorba ve hazır pide aldım bimden onu denicem 😂kocamın evde olmadığı her gün mantı yapıyorum çok zaafım var ya 🥲🥲

lgrth ay mantıya ölüyorum ben bugün hamburger günü yapıcaktım mantıyı aklıma soktun ne yapıcam simdi hangisini yesem dkdkdk dev bir hamburger mi mantı mı

rouge_ ahahah ay ben bu ara mantı çorbası olarak yapıyordum çok güzel oluyordu 😂bugün de salçalı baharatlı yapar üstüne yoğurt dökerim diye düşündüm ya da klasik haşlar yoğurtlarım 😂 ben de çok seviyorum yerken çok mutlu ediyor..hamburgeri bir ay içinde bir kaç defa yaptım bir süre mola 😂

lgrth ben corba seklinde sevmem ya sevmiyorum bol yogurtlu olucak üstüne sos olarak sacla baharat olur diger türlü yemem