• Muhabbet
  • Yardım edebilir misiniz? Veya moral verebilir misiniz?

Merhaba, yaşım reşit değil ve küçüğüm, ama kendim için en iyi yönelimi biseksüel (kadın ağırlıklı) olarak görüyorum. Yaşıtlarıma göre olgunum, öyle düşünüyorum. Ama ailem bunu öğrenirse çok kızarlar, yaşar mıyım, garantisi yok. Arkadaşlarımdan üç kişi biliyor, ama onlarla küs gibi bir şeyim, aram açık. Diğerleri sadece sanal arkadaşlarım biliyor. Diğer arkadaşlarıma söylesem benimle konuşmayabilirler. Sormak istiyorum: Bir insanın birine âşık olması yanlış mı? Eğer hemcinsiyse, hemcinsine olan duygularını nasıl kontrol edebilir ki? Ve… yönelimimi bilen arkadaşlarımla aramı düzeltmeli miyim sizce?(Şimdiden teşekkür ederim)

tilkuss Cok kucuksun daha kiyamam sana 🫂 Oncelikle hissettigin hicbiseyden sucluluk duymani istemem. Ama coook bebeksin. Onunde uzun yillar var herseyin oturmasi icin. Su akar yolunu bulur. Bence kendini bu yaslarda hicbi konuda etiketleme. Hayatin ve sen o kadar degisiceksiniz ki. Cok cok erken ben buyum demek icin. Ve bence bu konuyu kimle paylasman gerektigine cok iyi dusunup karar vermelisin. Malesef yasadigin toplum bu konularda henuz bilinc ve anlayis sahibi degil. Akranlarinin acimasiz oldugu bi donem. Seni incitebilirler. Kendini güvende tutmak zorundasin. Bence soyledigin arkadaslarina da salladim sizi denedim falan de simdilik. Tamamen seni korumak adina soyluyorum. Cunku henuz bi bebeksin koruma icgudulerim depar atiyo su an 😅😂 Sana dogru yanlis diyemem bunun karari ben de veya baskalarinda degil. Bi yetiskin olmayi bekle ve dogru ya da yanlis olduguna kendin karar ver. Bana istedigin zaman yazabilirsin. Kucakladım🫂

Merhaba güzel yavrum biseksüel olduğunu yazmışsın fakat kendi hemcinsinden hoşlandığını ifade etmişsin belliki şu anda tamda birçok akraninda olduğu gibi cinsiyet çatışması içerisindesin emin ol bu konuda senin gibi düşünen birçok yaşıtın var düşüncelerin seni pişmanlık duyacağın bir duruma çekmeden evvel sana tavsiyem kesinlikle bir uzmana danışman ve hormonel testlerini yaptırman yazından da anladığım kadarı ile içinde bulunduğun durumun senide rahatsız etmeye başlamış olması bu durumun seni etkilememesi adına uzman yardımı alman en iyi çözüm yolun olacak bu süreçte belliki yanında birilerinin olmasını ve anlamasını istiyorsun ama gerçek kimliğini bulmadan maalesef yanında birilerini bulman pek kolay olmayacak aksine daha çok yanlız kalma ihtimalin var biseksüel olduğunu düşünüyorsun ama bu belkide sadece yaşının getirdiği bir kişilik çatışması olabilir bunuda uzmanlar eşliğinde kolaylıkla atlatabilirsin yada hormonel bir farklılık vardır tıbbi olarak yine çözümü bilim ile olacaktır… Ailenden destek alamadığını söylemişsin belkide bu durumunun altında yatan sebep ailendir Baba’nın evdeki baskın ve ataerkil hakimiyeti veyahut Annenin pasif ezilen kadın rol model oluşu gibi durumlar seni bu duruma sürüklemiş olabilir ve buna benzer birçok sebepte olabilir tüm bunların net bir analizi yapılmadan anlaşılamaz dediğim gibi yaşın küçük yolun uzun henüz neyin doğru yada yanlış olduğunu ilerde verdiğin kararların sana ne gibi zararları olabileceğini şimdi idrak edemeyebilirsin ama anladığım kadarıyla akıllı ve mantıklı bir kızsın kendin için birşeyler yapabilecek iradeye sahipsin kendi ellerinden tut ve kendine sahip çık seni senden iyi tanıyan ve anlayan kimse olamaz şunu asla unutma kişi hiçbir zaman düşüncelerinden sorumlu değildir ama yaptıklarından her zaman sorumludur yapmak istediğin şey seni gerçekten mutlu edermi yoksa sonrası sana zarar verir mi psikolojik açıdan sana kendini nasıl hissettirir bunları iyi düşün ve gereken yerlerden yani işin uzmanlarından destek al lütfen, kendin için en doğru olanı bulmanı ve gerçek seni yaşamanı canı gönülden diliyorum. 💞

Sokaklambasi Teşekkür ederim, ancak yönelimimi kendime uygun buluyorum. İleride dediğiniz gibi değiştirebilirim, suçluluk da duyabilirim; ama sonuçta yanlışları bilmeden doğruları yapamayız. Yeniden teşekkür ederim.

uzmanprf Teşekkür ederim ama destek alabileceğimi sanmıyorum. Evet, ileride yönelimimi değiştirebilirim; ama şu anda yönelimim bu. Özeniyor da olabilirim, ancak bunu zamanla anlayacağım. Küçüklüğümden beri çoğu şeyi kendim yaparım, yanımda birisi olmaz. Şu anda da yok ama yanımda biri yok diye ben de yok değilim ya. Yani… teşekkür ederim. Kendimi düzgün ifade edebildim mi, bilmiyorum.