• +18
  • Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞

esra00 biliyorum çok zor ama şimdilik sessiz kal ve takip et kontrol et iyice emin olunca konuş onunla şu an net bir şey yok çünkü

esra00 indirp silmek zor değil foto çekip sildiği gibi canım biraz daha gözlemle umarım aldatma yoktur

nazeninn öyle yapayım inşallah dayanabilirim telinde bakabileceğim bi yerler var mı bildiğiniz android kullanıyor

esra00 ben kendimi bildim bileli apple kullanıyorum güzelim bir fikrim yok ama bile arkadaşlar vardır belki ayrı bir post aç istersen bunun için bilgisi olan yazar

esra00 valla ben acık söylemek istemiyorum üzülürsün diye ama sen anladın sende biliyorsun kabullenmek istemiyorsun haklı olarak kim kabullenebilir de işte

esra00 uygulama indirilen yerden yönet kısmı var orada yüklü - yüklü olmayanlar diye yerler var yüklü olmayanlara tıkladığında indirilip silinen uygulamalar gözüküyor diye buraya çok yazılar arkadaşım istersen bir bak ne kadar doğru bilmiyorum ama

esra00 atacak olan her şekilde atar mail telegram başka sohbet siteleri..sürekli çekmiş olması normal değil kendi şeyini mi kıyaslıyor ebat olarak..androidi bilmiyorum ama Apple’da App Store da uygulamalarım kısmı var orda bu telefonda olmayanlar kısmı var indirilip silinmeler indirdiği tarih mevcut oluyor belki onda da android de öyle olur..

esra00 ya bence birine atı başka ne açıklaması olabilir bence direk sor

SU97 Tamm canım çok sağol

lgrth android kıllanıyor. Kıyaslıyor diyelim ama affedesin utanarak yazıyorum kalkık değilken de çekmiş sapık

guness2002 inşallah bi yakalarım o zamn sorarım ona

esra00 canım yani belliki birine atmıs hic masum degil ama gercekten istemiyorum haklı cıkmak lütfen bize güzel haberlerle gel ha nasıl aklanır masum cıkar onu da bilmiyorum gelip telefonu düşmüş hint filmi gibi yanlıslıkla orasını cekmiş desen gine sevinicem umudum var hani baska ne şekilde olabilir ki bilmiyorum kocam gay de desen sanırım sevinicem ya valla insallah arkasından kötü bisey cıkmaz ya olursa da güclü dur oturur sabaha kadar söveriz derdini paylasırız

esra00 kime kıyaslıyor kime kanıtlıyor soru orda

rouge_ kız güldürdün ben ya 😂 inşallh bir şey çıkmaz da yazarım ama inan bi kadına atmasını gay olmasındansa tercih ederim yani çocuklarımın öyle bir babasının olmasını asla istemem

lgrth kesinlikle onu bulmam lazım işte sesiz kalıp takip edeceğim

esra00 aynen başka açılardan da incele takipte kal sessizce şimdilik

esra00 sen varya play store gir üste ismine tıkla sağ üstteki köşede play kişileştirme var gir oraya tekrar gir geçmiş var silinen indirilen uygulamalar.