incinmissindedi
Çocuklarınızı bırakmayı biran olsun düşünmeyin aklınızdan dahi gecirmeyin bir erkeğe helede böyle bir sünepe adama had bildirmek sizin işiniz değil elbet ilahi adalet birgün tecelli edecektir kiymetinizi yanınızda bilmesi gerekiyor yoksa uzaktan herkes kıymetli herkes değerli anlasın da döneyim diyorsanız bile buna çocukları dahil edip sakın travma yaşatmayın o günahsız masum sabilere lütfen🙏🏻net şekilde boşanmak istiyorsanız gidin ve tüm irtibatı kesin çocuklar için bile şimdilik siz değil aileniz devrede olsun sizden yana bir kırıntı kadar bile olsa umudu kalmasın. Bugün yaptıklarını aklı başına gelecek sanarak gidip sonra da geri dönerseniz bu onda bir alışkanlık olur nasılsa geri döndü benim yaptığım da unutuldu diye düşünür ya hep ya hiçtir bu konular bir kere yapan bir daha asla vazgeçemez sadece pişman olur üzülür kahrolur yapmamak için elinden geleni yapar ama maalesef dayanamaz tekrar yapar çünkü o hazzı bir kere yaşamıştır ve o Haz farklı bir hazdır her ne kadar pişman olsa da o hazzın verdiği heyecandan vazgeçemez yani bir nevi adrenalin tutkusu gibi bir şey korkarsın ama verdiği heyecandan zevk alırsın korka korka bir daha yaparsın…

incinmissindedi orospu çocuğu hem suçlu hem güçlü. Allah sana kaldırdığı elini bin beter etsin kendini de bin beter etsin inşallah! eğer kafanda şişlik olduysa darp raporu al ve çek git o evden. Senin ve yavrunun sağlığı için. Moralim bozuldu ya. Hayvan herif!!!

lgrth yarın kesin gidicem artık. Abimin arayıp herşeyi anlatıcam avukat arkadaşları varsa onlar yardımcı olsun artık bende bitti kopsun ipleri, çok sogudum artık

uzmanprf yapamam ki zaten onları bırakmayı beceremem ben yaşayamam onlarsız. Kendimle götğrecem sabah kız kardeşimı arayıp yardıma gelmesini söyleyecem, aynı köydeyiz zaten, evden çıkmadan arayacam yardıma gelsin

incinmissindedi valla telefonda ki online oyun sohbeti için el kaldıracak kadar vicdansızsa yapacak başka bir şey yok..ki sen için soğuk olmasına rağmen sürekli hazırlık yapıyorsun özen gösteriyorsun çocuklara ve hamile haline rağmen..kocanı da ailesi doldura doldura soğutuyor senden evi ayırsanız bile çok işe yarayacağını düşünmüyorum kafa yapısını değiştirmediği sürece..çocuklarını da kesinlikle bırakma ne yapıyorsa yapsın yarın öbür gün sana karşı da kullanabilir bırakıp gitti diye gösterip mahkeme de seni de suçlu çıkarabilir koz olarak kullanabilir

firdevskartal bilmiyorum ki annemlerle aynı köydeyiz direk oraya gidecem o işe gittikten sonra

lgrth evet haklsın bırakmam zaten onları, biz ayrıyız üst katta oturuyoruz ama boş yani napsamda boş beni dövdükten sonra oyunda ki şeyleri silip zıbarıp uyumuş vicdansız pislik, ben asla unutmuyacam bu yaptıklarını, valizleri sabah gittikten sonra hazırlayacam görmesin diye covukları mı bırakamam zaten, dayanamam onlarsız ben

• Düzenlendi

incinmissindedi
              Umarım ailenizde sizin kadar kararlı ve istikrarlı olur yada öyle insanlardır Zira bu gidişiniz eşinize tatil gibi gelir ailenizin böyle Bir konuda tavrı ne olur nasıl karşılarlar konu ne olursa olsun her zaman arkanızda duracak kişiliğe sahip insanlarsa eşiniz zaten tutuşmuştur ama yok kızım 3 çocukla köy yerinde olmaz bosanamazsin Bırak çocukları gel biz bakamayiz diyecek insanlarsa eşinizin şu andan itibaren bir süreliğine tatili başlamış bulunuyor pekte umursamayacaktir bu durumu her ne olursa olsun gidin ve yapışın ailenizin eteğine ve asla dönmem deyin göndermek isterseniz devlete sığınır izimi yok ederim deyin lafınızın üstüne laf dahi eklemelerine müsade etmeyin.

uzmanprf hayır ailem covuklarını bırak bakamayız demezler, hele abim babam hiç demez beni dövdü desem psrçalarlar onu, hele bi sabah olsun bana, annemin akrabası olduğu için belki o biraz şey yapabilir ama abim izin vermez gitmeme. Şimdi bu süreçte nasıl davranıcam numarasını fln siliyim mi yoksa engelliyim mi bilmiyorum, beni aramasını asla istemiyorum biliyorum annesine arattıracak sonra onları da silemm yada engellemem lazım

incinmissindedi ayrı dediğin yine onlarla iç içe sürekli muhatap halinde yani farklı ilçe farklı şehir olsa sana muhtaçtı şimdi özgüveni yüksek tabi

incinmissindedi
                  Benimde akrabaydi amcamın oğluydu o kapıdan çıktığım anda tüm bağımı kopardım bir kez bile muhatap olmadım çocuklar için de olmadım abim konuştu kendisi ile çocukların çok değerli olsaydı Anneleri de değerli olurdu kız kardeşimi sakın arama diye uyarmıştı çok görüşmek istersen al çocuklarına bir hat bir telefon oradan irtibat kur demişti…

uzmanprf aradı mi peki seni hiç, tehditler mi savurdu yoksa yapıcı mı oldu, yakın annemlerin evi o yüzden korkuyorum biraz. Yarın abimi arayıp herşeyi anlatıcam. Bundan dönüş yok artık sanırım

incinmissindedi
                      Yakın komsuydu Annemler aralarında bir sokak vardı ama iki evde sokağın ucundan görünecek kadar yakındı ama benim ailem beni istemedi daha doğrusu babam istemedi 3 çocuğumla genç bir kadın olarak dul kalamazmışım laf gelirmiş söz gelirmiş hem kardeşinin ogluymuş kardeşleri ile arası açılırmış yada işte bana zarar verebilirlermiş bir yanlışım olursa bedeli ağır olurmuş onlarda vs vs vs her gün öleceğime birgün biri öldürür daha iyi dedim babama 3 çocuğumla çıktım o adamın kapısından babamda kendi kapısından sokmadı ordan burdan yardımlarla bir ev kiraladım derneklerden eşya yardımı vs derken kendi evimiz oldu çocuklarımla, tehditleri de zaten umurumda değildi doğrusu savcılıkta adınız var başıma birşey gelirse sorumlu şahıslar bunlar olacak diye yazdım adınızı dedim ve asla o kapıdan çıktıktan sonra bir kez bile muhatap olmadım o şahısla….

uzmanprf şiddet miydi seninde. Az önce kalkıp direk işe gitti, saat 9 civarında bende gidecem