incinmissindedi hakkında hayırlısı olsun çocukların ve senin için canım rabbim yardımcın olsun . Şerefsiz kocanısa sürümsürüm süründürsün
Kocam beni dövdü
incinmissindedi sadece Allah belasını versin hamile kadına el kaldırdığı için 😡
minikooo amin inşallah canım. Ben geldim aileme anlattım babam şiddete çok karşı şimdiye kadar tek bir viske anneme vurmamış. Anlattım hepsini son 1 yıldır çok kötü dedim.
Biyiklim amin Allah belasını versin inşallah 🤲
incinmissindedi gittin mi babanın evine canım
Biyiklim evet gittim sabah 9 buçuktu
Babamlara hepsini anlattım köpekte olsa artık gitmiyecem dedim, babam çok kızdı küfüre neyse de dövmesine çok kızdı
incinmissindedi harika ozaman sana destek çıkarlar çok şükür
minikooo bu konuda içim rahat destek olup sahip çıkarlar, iyiki varlar arkamda
incinmissindedi iyi bari canım Allah yardımcın olsun 🥰
Biyiklim saol cnm Allah razı olsun
hayatsevinceguzell haketmiyor vala aldım covukları geldim babama sürünsün şimdi
incinmissindedi canım bütün yazılanları okudum çok üzgünüm senin adına. Babana gitmekle çok iyi yapmışsın. Abin biliyor mu olayı peki? Baban ne dedi bir de çocuklarla kavul etti mi seni?
vahsikelebekk babamlar çocuklarımı her türlü kabul ederler canım, ben istesemde bırakamazdım onlarsız duramazdım asla şimdi yanımdalar başım rahat içim huzurlu. Abime henüz demedim ama babama anneme ve 2 ablama anlattım onları.
incinmissindedi anladım canım. neler olduğunu haber ver mutlaka.
vahsikelebekk kaynanam aradı az önce al covukları gel dedi, yok gelmiyecem dedim, kayınbaban gelip alsın dedi yok dedim babam kendi gelsin buraya dedi, gelse covukları alır seni getirmez dedi getirmesin dedik kapattık. Akşam gelir mi gelmez mi bilmiyorum
incinmissindedi açmayın kapıyı gelirse bence iyice sürünsün 1 günlük olacak iş değil
minikooo şimdi kaynanam ve kocası geldi
incinmissindedi Bacım sakın kalma o adamla bugün yumruk yarın neler şiddeti affetmeyin asla
perkalpp4 malasef geri getirdiler beni anne babası, babam git akşam ben gelecem dedi diye geldim yoksa gelmiyecektim
incinmissindedi keşke biraz babana istemiyoeum diye diretseydin belki zorla göndermezdi