incinmissindedi hakkında hayırlısı olsun çocukların ve senin için canım rabbim yardımcın olsun . Şerefsiz kocanısa sürümsürüm süründürsün

minikooo amin inşallah canım. Ben geldim aileme anlattım babam şiddete çok karşı şimdiye kadar tek bir viske anneme vurmamış. Anlattım hepsini son 1 yıldır çok kötü dedim.

Biyiklim evet gittim sabah 9 buçuktu
      Babamlara hepsini anlattım köpekte olsa artık gitmiyecem dedim, babam çok kızdı küfüre neyse de dövmesine çok kızdı

incinmissindedi canım bütün yazılanları okudum çok üzgünüm senin adına. Babana gitmekle çok iyi yapmışsın. Abin biliyor mu olayı peki? Baban ne dedi bir de çocuklarla kavul etti mi seni?

vahsikelebekk babamlar çocuklarımı her türlü kabul ederler canım, ben istesemde bırakamazdım onlarsız duramazdım asla şimdi yanımdalar başım rahat içim huzurlu. Abime henüz demedim ama babama anneme ve 2 ablama anlattım onları.

vahsikelebekk kaynanam aradı az önce al covukları gel dedi, yok gelmiyecem dedim, kayınbaban gelip alsın dedi yok dedim babam kendi gelsin buraya dedi, gelse covukları alır seni getirmez dedi getirmesin dedik kapattık. Akşam gelir mi gelmez mi bilmiyorum

perkalpp4 malasef geri getirdiler beni anne babası, babam git akşam ben gelecem dedi diye geldim yoksa gelmiyecektim