incinmissindedi ayrı dediğin yine onlarla iç içe sürekli muhatap halinde yani farklı ilçe farklı şehir olsa sana muhtaçtı şimdi özgüveni yüksek tabi
Kocam beni dövdü
incinmissindedi
Benimde akrabaydi amcamın oğluydu o kapıdan çıktığım anda tüm bağımı kopardım bir kez bile muhatap olmadım çocuklar için de olmadım abim konuştu kendisi ile çocukların çok değerli olsaydı Anneleri de değerli olurdu kız kardeşimi sakın arama diye uyarmıştı çok görüşmek istersen al çocuklarına bir hat bir telefon oradan irtibat kur demişti…
uzmanprf aradı mi peki seni hiç, tehditler mi savurdu yoksa yapıcı mı oldu, yakın annemlerin evi o yüzden korkuyorum biraz. Yarın abimi arayıp herşeyi anlatıcam. Bundan dönüş yok artık sanırım
- Düzenlendi
incinmissindedi
Yakın komsuydu Annemler aralarında bir sokak vardı ama iki evde sokağın ucundan görünecek kadar yakındı ama benim ailem beni istemedi daha doğrusu babam istemedi 3 çocuğumla genç bir kadın olarak dul kalamazmışım laf gelirmiş söz gelirmiş hem kardeşinin ogluymuş kardeşleri ile arası açılırmış yada işte bana zarar verebilirlermiş bir yanlışım olursa bedeli ağır olurmuş onlarda vs vs vs her gün öleceğime birgün biri öldürür daha iyi dedim babama 3 çocuğumla çıktım o adamın kapısından babamda kendi kapısından sokmadı ordan burdan yardımlarla bir ev kiraladım derneklerden eşya yardımı vs derken kendi evimiz oldu çocuklarımla, tehditleri de zaten umurumda değildi doğrusu savcılıkta adınız var başıma birşey gelirse sorumlu şahıslar bunlar olacak diye yazdım adınızı dedim ve asla o kapıdan çıktıktan sonra bir kez bile muhatap olmadım o şahısla….
uzmanprf şiddet miydi seninde. Az önce kalkıp direk işe gitti, saat 9 civarında bende gidecem
incinmissindedi çok çok üzüldüm canım benim eğerki ailen arkandaysa sana ve çocuklarına boşandığını hissettirmeyeceklerse git
minikooo hazırlandım yegenimi bekliyorum gidicem birazdan artık canı cehenneme. Napıyorsa yapsın
incinmissindedi hakkında hayırlısı olsun çocukların ve senin için canım rabbim yardımcın olsun . Şerefsiz kocanısa sürümsürüm süründürsün
incinmissindedi sadece Allah belasını versin hamile kadına el kaldırdığı için 😡
minikooo amin inşallah canım. Ben geldim aileme anlattım babam şiddete çok karşı şimdiye kadar tek bir viske anneme vurmamış. Anlattım hepsini son 1 yıldır çok kötü dedim.
Biyiklim amin Allah belasını versin inşallah 🤲
incinmissindedi gittin mi babanın evine canım
Biyiklim evet gittim sabah 9 buçuktu
Babamlara hepsini anlattım köpekte olsa artık gitmiyecem dedim, babam çok kızdı küfüre neyse de dövmesine çok kızdı
incinmissindedi harika ozaman sana destek çıkarlar çok şükür
minikooo bu konuda içim rahat destek olup sahip çıkarlar, iyiki varlar arkamda
incinmissindedi iyi bari canım Allah yardımcın olsun 🥰
Biyiklim saol cnm Allah razı olsun
hayatsevinceguzell haketmiyor vala aldım covukları geldim babama sürünsün şimdi
incinmissindedi canım bütün yazılanları okudum çok üzgünüm senin adına. Babana gitmekle çok iyi yapmışsın. Abin biliyor mu olayı peki? Baban ne dedi bir de çocuklarla kavul etti mi seni?
vahsikelebekk babamlar çocuklarımı her türlü kabul ederler canım, ben istesemde bırakamazdım onlarsız duramazdım asla şimdi yanımdalar başım rahat içim huzurlu. Abime henüz demedim ama babama anneme ve 2 ablama anlattım onları.