minikooo birşey olduğunu sanmıyorum bizde eşimle ilk çıktığında indirmiştik sildik sonra, ama geçen sene tekrar indirdik ikimiz de ben çok girmem eşim de haberleri gündemi filan takip eder

minikooo mesajları silmiş öyle uygulamayı silmiştir. Keşke engellenenlere de baksaydın

firdevskartal hiçbişey göremedim canım yeni açılmş gibi sıfırdı telefon nosuyla kayıt oldum sordum uyanınca bir ara vatsap gitmişti uzun süre ozamam yüklemiştim dedi 🤷‍♀️

minikooo arada ben de silip tekrar yüklüyorum. Öyle oluyor.. Belki de önemli bir şey değil ama yine de teyakkuz da ol dikkat et

aysglhale 2021 de indirmiş sonra silmii geri yükledim ama boş bulamadım bişey sorduğumda bi ara watsağ gitmişti ordan mesajlaşmak için dedi eski olduğu için çok üstüne gitmedim bende 🤷‍♀️🤷‍♀️

minikooo popüler olduğu zaman indirmeyen kalmamıştı hatta vsap yasaklanacak telegram kullanılacak diye hep paylaşımlar oluyordu üstüne düşünmeye gerek yok bence 😂

minikooo bundan 3-4 sene önce W***p bilgilerimiz satılmıştı ya herkes o zaman indirdi bizde indirdik baktık sarmadı geri sildik öyle bir şeydir