• Öneri
  • Evde nasil giyinirsiniz ?

2 cocugum var ikiside kucuk 1.5 ay once dogum yaptim. Saldim bu aralsr toparlanmam lazim. Hep esofman giyen biriyim. Sizler nasil giyiniyorsunuz.? Resimlerle linklerle birbirimize fikirler ornekler verelim mi lutfen ? Belki begendiklerimiz olur aliriz ve evde kendimizi burak daha iyi hissederiz ne dersiniz ?

Avare benimde aynı 2 yaşında oğlum 2 aylık oğlum var anca 4 5 yaşına kadar rahat giyinirim sonra utanırım sonuçta erkek çocuğu birde çocuk yani gider anlatır heryerde 😃 ben genelde gece kiyafetimle oturmayı severim gece karablikta film izlerken şortlu takimlar saten 2 takımım var şortlu ondan elbise tarzı kısa kıyafetle şimdi yine almayı düşünüyorum trentyodlan arkası onundekokteli dizde gecelikler den bide büstiyer tarzı üstlerden yani donla oturmaktan iyidir 😃😃lohusayken baya saldım dedim kendine gel 10 gündür baya ise yaradı gün aşırı felan yoksa adamla odayida ayırdık selamün aleyküm aleykümselam oluyoruz hep yaklaşma olmuyor zaten donla pijemayla sinyalde cakamiyorum şimdi kendime geldim 😃

Avare bekarken ve hamilelikten once pijamayi sadece gece yatarken giyerdim.. sabah kalkar kalkmaz pantolon, kazak, badi giyer evde bile oyle dururdum.. hamilelikde ilk 4 5 ay yine ayni sekildeydi karnım benim gec cikti 5 ay dümdüzdu o yuzden pantolon giymeye felan yine devam ettim ama karnim büyüdükçe eşofman giydim ve bol badiler … dogum yapali 7 ay oldu ama o kadar alışmışım ki rahat giymeye pantolon giyip disari ciksam eve geldigim gibi dolabima koşup pijamalara saldiriyorum yaa.. pantolon felan asiri rahatsiz ediyor disarda bile eşofman giyorum ve bu duruma babam cok kızıyor.. esim böyle seyleri hic takmaz ama babam her zaman guzel giyinmemi ister ve arada fırçasını yiyorum. Kizim sana alışverişe gidelim diyor anneme kızıyor bireyler al kiza diye.. ama o kadar alışmışım ki rahat giyinmeye pantolon felan giyince indirap geliyor ve oldum olasi tayt felan hic giyemem .. evde hep şort ve kisa kollu ust takılıyorum kışın da uzun ince pijama rahatıma cok düşkün insan oldum galibaaa😁😁

Rahat evde giymelik kıyafetlerim var. Kumaşı rahat mini etekler filan. Fileli çoraplar giyerim genelde etek giyerim veya seksi bi tayt. Üzerine de dekolteli kazaklar

Avare aile apartmanında oturduğumuz için ve zırtt pırt kaynana gelip gittiği için tayt tşört takılıyorum gece olunca şort büstiyer giyiyorum tabi yine de ara sıra 12 gibi baskına ugruyoruz ama yakalanmadım henüz… kendi evimde rahatlık 0 0 0

Avare polarlı pijamalarım var hepsini de eşim aldı çok üşüyen biriyim onlarla yatıp onlarla kalkıyorum ahahha

Pijamalar, tayt ve bol bluz yada tshirt. Asla pantalonla etekle duramam. Raht relaks olmalym. Eşimde hemen rahat giyinir. Sadece arada güzelce seksi giyinrm ki adam azcık azamaya baslasın die 🤣🤣🤣

Avare rahat giyiniyorum tayt ve üstüne sweat yada ince dar bluz

Avare 2 cocuk var evde oglene kadar pijama dururum sonra esortman giyerim gecede yine pijama giyerim paspal gbi gezerim evde 🙈🤣

Avare kışın gece gündüz pijama 🙈yazın şort tshirt diz üstü dekolteli günlük elbise rahat giyinmeyi seviyorum

Avare benimde iki küçük çocuğum var evde tişört ve rahat ama dar değişik değişik taytlar giyinirim genelde öyle ama arada bir rahat kısa elbiseler etekler felan da giyinirim eşim hiç takılmaz ne giyindime ama ben yemek pişirdiğim iş yaptığım kıyafetle eşimi karşılamam o gelmeden alabilirsem duş alıp kıyafetimi değiştirip öyle karşılarım 🥳

Avare tayt tşhort canm evde de ıkı cocukla pullu palet gıyemem🥰🥰😂