• Öneri
  • Evde nasil giyinirsiniz ?

Tayt giyerim dekolteli bluzlardan

jartiyerlikadin bisey daha sorucak da Avrupanetworkinge uyemiisniz ben kendim uyeyimde ordan alsam nasl alcam bilginiz varmi acaba ordada pierre kardin urunleri varda 🌸

Avare Tayt dekolteli bluz falan mini elbiseler☺️

Avare men evde her cure geyinirem cins walvardan baska hersey geyirem elime ne geldise o ha bide en cox rahat paltar hansidisa onan el cekmirem🤣
Tercumesi|||

Ben evde her cüre giyiniyorum cinsden baska hersey giyiyorum elime ne geldiyse o
Ha bide en cok rahat kiyafet hangisiyse ondan asla vazgecmem🤣

_perio_ bide ki tayt zad turkce cox bilmirem nedi ona gore azerice yazdm

Havaya göre değişiyor genelde değişik taytlarım var tayt giymeyi çok seviyorum dekolteli üstler de seviyorum spor şık veya çekici rahat şeyler giyiyorum. Kendimi saldığım dönemlerde oluyor oda bebe den ötürü 😂 evi topla temizle çocuk yapışık yemek yap o bu derken işte ama dikkat ederim kendime önem veririm. Özel kıyafetleri mini elbiseleri de severim ama oğlum olduğu için o kadar rahat giyinmiyorum. Zaten kapalıyım evde ne istersem öyle. Abartısına eşim de dur diyor çocuktan dolayı.

Avare hamile olmadan önce sürekli eşofman yada etek giyerdim Bnm eşim etek delisi 😶😶😶 şimdi çoğunlukla tayt giyiyorum rahat olduğu için