Tayt giyerim dekolteli bluzlardan
Evde nasil giyinirsiniz ?
Defnemm1 beni anlatmışsın 😑
jartiyerlikadin teşekkürler🌸
jartiyerlikadin bisey daha sorucak da Avrupanetworkinge uyemiisniz ben kendim uyeyimde ordan alsam nasl alcam bilginiz varmi acaba ordada pierre kardin urunleri varda 🌸
Delimiyimneyim64 neden kız yorumlarını görüyorum arada sende o potansiyel var 😅😅😅
deleted_4033 yok valla ben üşüyom anam🤣
Delimiyimneyim64 Kan azlığın ola bilirmi acaba?
Delimiyimneyim64 aaaaa bu yolda herşey mübahtır ne üşümesi 🤣🤣
Avare men evde her cure geyinirem cins walvardan baska hersey geyirem elime ne geldise o ha bide en cox rahat paltar hansidisa onan el cekmirem🤣
Tercumesi|||
Ben evde her cüre giyiniyorum cinsden baska hersey giyiyorum elime ne geldiyse o
Ha bide en cok rahat kiyafet hangisiyse ondan asla vazgecmem🤣
Havaya göre değişiyor genelde değişik taytlarım var tayt giymeyi çok seviyorum dekolteli üstler de seviyorum spor şık veya çekici rahat şeyler giyiyorum. Kendimi saldığım dönemlerde oluyor oda bebe den ötürü 😂 evi topla temizle çocuk yapışık yemek yap o bu derken işte ama dikkat ederim kendime önem veririm. Özel kıyafetleri mini elbiseleri de severim ama oğlum olduğu için o kadar rahat giyinmiyorum. Zaten kapalıyım evde ne istersem öyle. Abartısına eşim de dur diyor çocuktan dolayı.
Kimsemkimimyaw bi becen büyük alnayı deneyin daha rahat oluyor
deleted_4033 valla benim adam üstümde ne olduğuna bakmıyo 😂 istersem çuval giyeyim 😂
Delimiyimneyim64 tabi oda biliyor çuvalın içinde ne hazineler saklı 😂😂😂
deleted_4033 ahhahaha 🤣