Evde nasil giyinirsiniz ?
Avare polarlı pijamalarım var hepsini de eşim aldı çok üşüyen biriyim onlarla yatıp onlarla kalkıyorum ahahha
Pijamalar, tayt ve bol bluz yada tshirt. Asla pantalonla etekle duramam. Raht relaks olmalym. Eşimde hemen rahat giyinir. Sadece arada güzelce seksi giyinrm ki adam azcık azamaya baslasın die 🤣🤣🤣
Avare rahat giyiniyorum tayt ve üstüne sweat yada ince dar bluz
Avare büstiyer tayt takılırım genelde arada mini elbise giyerim 😊
Kimsemkimimyaw ince kumaş tercih etmeni öneririm pamuklu hiç rahatsız etmez
Avare 2 cocuk var evde oglene kadar pijama dururum sonra esortman giyerim gecede yine pijama giyerim paspal gbi gezerim evde 🙈🤣
Avare kışın gece gündüz pijama 🙈yazın şort tshirt diz üstü dekolteli günlük elbise rahat giyinmeyi seviyorum
Avare benimde iki küçük çocuğum var evde tişört ve rahat ama dar değişik değişik taytlar giyinirim genelde öyle ama arada bir rahat kısa elbiseler etekler felan da giyinirim eşim hiç takılmaz ne giyindime ama ben yemek pişirdiğim iş yaptığım kıyafetle eşimi karşılamam o gelmeden alabilirsem duş alıp kıyafetimi değiştirip öyle karşılarım 🥳
jartiyerlikadin marka varmi verebileceğin tayt cok seviyorum ama hepsi skı bacaklarm agryor😊
Kimsemkimimyaw pierre cardin taytlarım rahat ve ince sıkmıyor :)
deleted_4033 bu bana biraz abartı geldi 🤣
Tayt giyerim dekolteli bluzlardan
Defnemm1 beni anlatmışsın 😑
jartiyerlikadin teşekkürler🌸
jartiyerlikadin bisey daha sorucak da Avrupanetworkinge uyemiisniz ben kendim uyeyimde ordan alsam nasl alcam bilginiz varmi acaba ordada pierre kardin urunleri varda 🌸
Delimiyimneyim64 neden kız yorumlarını görüyorum arada sende o potansiyel var 😅😅😅
deleted_4033 yok valla ben üşüyom anam🤣