Kızlar selamm, happy momdan geliyorum buraya keşfedeli 15 gün falan olmuştur. Sadece okuyucuydum bazı konularda ne kadar kör cahil oldugumu okudukça anladım ve üzgünüm okudukça aklıma bir sürü şey geliyor. Az önce bir post okudum arkadaş eşinin kendini tatmin ettiğini yazmış regliyken(bu yöntemde başklarını düşünür gibi şeyler yazılmıştı). Hemen kaydoldum sormak için. Sorum şu, benim reglim 1 hafta sürüyo 4 yıllık evliyim şu ana kadar ne eşimin böyle bitalebi oldu ne de ben teklif ettim. Yani hiç aklıma böyle bi şey gelmedi açıkçası, bu arada 15 gündür burdayım dedim ya normalde cinsellik konusunda malesef aşırı utangacım ve buraya geldiğimden beri aşmak icin bi sürü şey yaptım bence işe yarıyo. Mesela hiç ben teklif etmezdim artık ediyorum eşimin hoşuna gitti. Yani öyle utangacım ki zevk aldıgımı belli edemiyorum eşime, (orasına) pek dokunmıyorum ya da cok az yani. E ben böyle iken nasıl regliyken eşimi tatmin edicem ve dört yıldır hiç olmamış pat diye gel yapiyim mi dicem asla diyemem. Bunu yapmam gerekiyor mu gerçekten , eşim kendini tatmin ediyo mudur nasıl anlarım bunu? Yapmam gerekirse ilk adımı nasıl atmalıyım. Fikirlerinize ihtiyacım var 🥹
Bunu nasıl söyleyebilirim 🥹
Bir de geçenlerde ilk defa eşim regliyken de kocanla ilgilen boş bırakma tarzında yani o anlama gelecek bi şeyler söyledi (bendeki ataklardan sonra ikn defa). Eşim anlayışlıdır bu arada ama o da çekingen kalır bu konularda
benneymisim yani böyle bir beklentisi yoksa sabırlıysa bekleyin realin bitimini bence
benneymisim böyle dediyse ön sevişme elleme oral ile halledebilirsin
- Düzenlendi
benneymisim e bak odur söylemiş ima etmiş sana sende başla artık istersen seni boşaltayım de bana o gün öyle dediğin için 😂
Biyiklim yani bunu direk diyebilmem icin herhalde kırk fırın ekmek yemem lazım ya da iyi gazlanmaya ihtiyacım var of aşırı utanırım ya neden böyleyim normalde hiçç değilim sadece bı konuda 🥹😅
lgrth oral hayatımda hiç yapmadım başlangıc olarak daha az utangaç ve kolay şeyler yapmam lazım adam da şok olur zaten 😂
benneymisim ahahah eminim çok hoşuna gider 😂 bir şey demene gerek yok yatakta beklemediği bir anda dönüp öpüşmeye başlasan bile ön sevişmeyle adam deliye döner
benneymisim Eşinizi karşınıza alıp konuşmakla başlayın. Aradan kaç yıl geçerse geçsin yenilik katmak ve birbirinizi düşünüyorsaniz önce tam olarak nelerden hoşlandığınızı seks sırasında partnerinden ne beklediğini öğrenmeniz gerekli, aynı şekilde sizinde ona söylemeniz gerekli. Maalesef cinsel ilişki sırasında utanan sıkılan çok oluyor bu çok yanlış birşey evlilik hayatını ayakta tutan birşey o yüzden kendinizi aynanın karşısına koyun ve yapmak istediğiniz ne? Hedefiniz beklentiniz ne? Şeklinde sorular sorun. Eğer ki eşin sadık ise seni regl zamanında sabırla bekler. Yinede sen ekstra bir rahatlatma istiyorsan yapabilirsin oral seksi. Utanma çekinme hatta ilişkinize yenilikler katmak için kendini gazla eşinin de hoşuna gidecektir emin ol
benneymisim reglken hiç öpüşüp sevişmiyor musunuz?
benneymisim hoşgeldiiinn. 4 yıldır evliymişsiniz zaten bir anda açılma yavaş yavaş açıl. Mesela öpüşürken yavaş yavaş boynundan göbeğine in orda göbek yalamalar devam ederken de aşağıyı elle yükseltip sonra ufaktan öpmelerle başlayabilirsin eşinin de çok hoşuna gider. Kendini anda tut utanmayı düşünme alacağınız keyfi düşün. Mumlar yak, tütsü yak, müzik aç(regl olduğun zamansa eğer giyinmene gerek yok) giyin ve başlayın işe
bittercikolataa hayır normalde de haftada bir iki kere anca birlikte oluyorduk. On aylık bebegim var ama önceden de böyleydi. Şu benim ataklardan sonra iki günde bir olmaya başladı. Yani o bu durumdan hii şikayetçi olmadı ama şu anda da gayet mutlu yani anlamıyorım onu da.
SuVeAtes haklısın ama benim icin cok zor şeyler aşmaya calısıyorum şu an. Orgazm olamadıgımı ilk defa dün söyledim mesela eşime benim icim çok büyük bi şeydi bu o da cok anlayıslı biridir yani ben yönlendirsem dediklerimi yapar ama bende iş yok
vahsikelebekk hoşbuldım💖yapıcam bi gün ben de istiyorum merak ediyorum ama bakalım cesaretimi ne zaman toplayabilirsem daha ellemeye yeni başladım cjdjfj
Eşim de hiç bir talep de bulunmuyor yani ona göre normal mi demek onu da anlamıyorım
benneymisim olur olur yavaş yavaş işte olur sen sadece işte ve cesaret et bir bakmışsın ne de güzel canlanmış iliskiniz
SuVeAtes inşallah çok teşekkür ederim hepinize. Burayı okudukça normal olmadıgını anladım bazışeylerin ve gazlanmaya ihtiyacım vardı 🥹 başarabilirsem yazıcam yinee
lgrth hiç regliyken sevişmedik öyle desem inanır mısın🙈 😂
- Düzenlendi
benneymisim bilemedim ki canım erkekler genelde bu konuda hiç çekimser kalmıyor bence ama bazıları dokunulmaktan hoşlanmıyor belki eşin de öyledir ama yeni ellemeye başladım diyorsun hoşuna gidiyor mu peki daha fazlasını istiyor mu? Öyle anlayabilirsin.
benneymisim inanırım ama sınırlarınızı aşın hatta muhabbete şöyle başla geçen gün bana böyle demiştin aklıma takıldı sıkıldın mı yoksa 4 sene oldu isteklerin neler benden beklentilerin neler renk katmak için neler yapabiliriz gibisinden isteklerini sor kendi orgazm olamamanı da anlat hepsi çözülür ve sakın çekinme
benneymisim anladım canım biraz olsun cesaretlendir kendini beklemediği bir anda öp mesela o anın etkisiyle yavaş yavaş dokunmaya başla eşine yavaş yavaş elin aşağılara doğru kaysın emin ol eşinin çok hoşuna gider çekinme hiç akışına bırak, tv izlerken git kucağına otur mesela şaşırt tabiki birden oral yap demiyorum ama bunlar ilişkinize renk katar
vahsikelebekk bence hoşlanıyor ama o da bu konularda utangaç malesef. Kendisi de farkında yani bunun okulu yok ki ben öğreneyim o beni yönlendirse falan belki daha rahat olurum ama şu an ben çabalayan tarafım . O utangaç ben utangaç dört yılı devirdik