Kızlar selamm, happy momdan geliyorum buraya keşfedeli 15 gün falan olmuştur. Sadece okuyucuydum bazı konularda ne kadar kör cahil oldugumu okudukça anladım ve üzgünüm okudukça aklıma bir sürü şey geliyor. Az önce bir post okudum arkadaş eşinin kendini tatmin ettiğini yazmış regliyken(bu yöntemde başklarını düşünür gibi şeyler yazılmıştı). Hemen kaydoldum sormak için. Sorum şu, benim reglim 1 hafta sürüyo 4 yıllık evliyim şu ana kadar ne eşimin böyle bitalebi oldu ne de ben teklif ettim. Yani hiç aklıma böyle bi şey gelmedi açıkçası, bu arada 15 gündür burdayım dedim ya normalde cinsellik konusunda malesef aşırı utangacım ve buraya geldiğimden beri aşmak icin bi sürü şey yaptım bence işe yarıyo. Mesela hiç ben teklif etmezdim artık ediyorum eşimin hoşuna gitti. Yani öyle utangacım ki zevk aldıgımı belli edemiyorum eşime, (orasına) pek dokunmıyorum ya da cok az yani. E ben böyle iken nasıl regliyken eşimi tatmin edicem ve dört yıldır hiç olmamış pat diye gel yapiyim mi dicem asla diyemem. Bunu yapmam gerekiyor mu gerçekten , eşim kendini tatmin ediyo mudur nasıl anlarım bunu? Yapmam gerekirse ilk adımı nasıl atmalıyım. Fikirlerinize ihtiyacım var 🥹