lgrth bu aralar üst üste çok şey yaptım benden beklemeyeceği. Yatakta daha aktifim, yatağa çağırıyorum, farklı kıyafetler giyip hazırlanıyorım. Burdan okumuştum bi gün tv izlerken içime tanga giyip kucağına oturdum. Bunların hepsi ilk, neye borcluyuz diye sordu hatta eşim ben de bi şeyler okudum cinsel hayatımız cok durgun ve böyle olmaması gerek bu normal değil gibi konustum ve orgazmı da söyledim. O da tamam sen beni yönlendir dedi ben de dikkat edicem dedi ama dört seferdir yönlendirmeyi yapıcam diyorum kendi kendime yatakta yapamıyorum ya sanki zevk alıyo olmam ayıp gibi değil biliyorum ama insan neden utanır bundan. En son konusma daha dün oldu ama bu sefer yapıcam diyorum o da biliyo artık cünkü eşim de kendi işimi göreyim kafasında birisi asla değil. Ona rağmen böyleyim 🥲

bittercikolataa bence de cok hoşuna gider. O da bi anda yapsa benim de gider o da hiç atak değil bu konuda buna da üzülüyorum aynı benim gibi çekiniyor 🥲 ben kadar değil o daha elleşir ama ne bileyimbelki benden bekliyor diye düsünüyorum

bittercikolataa bi de ben hep planlıyım bi şey olcaksa o gece daha hemen duşumu alırım giyinirim hazırlanırım yani benim hazırlıklar cok uzun sürüyo diye adam üşeniyo istemeye belki bi kere bu tarz bi şey demişti anlık da olabilir gibi. Öyle olunca kendimi temiz hissedemiyorum ben de
    Bu arada çok teşekkür ederim fikirleriniz için 🥹
    Bu dediğini yapabilirim sanırım ilk adım olarak bi şey daha sorucam özür dileyerek bilmediğim için soruyorum, aşağılara in dediğin pensine dokunmayı kastettin di mi 🙈

benneymisim bende neredeyse hiç yapmadım eşim de pek teklif etmez zaten ama bazı şeyleri o kadar bosverdim ki artık kafama takmıyorum kendi kendine tatmin etse bile reglken sadece tabiki zaten regl olunca benim bütün devreler yanıyor bide onla ugrasamicam

benneymisim sevişin bol bol üzerimizde kıyafet varken sürtünürüm okşar boşaltırım 40 gün lohusalığım olucak nasıl dayanıcam diye sıkıntıda şimdiden yapmasak bile sevişerek boşaltırım😂🙂33+3 deyim😂😂

mineeeee ay hiç regliyken sevişmedim kız bi de kıyafetle sürtünerek hayal edemedim. 🙈 Hiç yapmadık ya mesela regliyken gidip sürtüncem mi hamle yapmaya cekiniyorum ben ya 😂

kukulii87 hiç konuştınuz mu hep böyle miydi boşvermeyin bence. Ben de şu an bi şeyleri canlandırmak için çabalıyorım eşime kalsa belki dört yıl daha böyle geçicek🥹

• Düzenlendi

benneymisim ne güzel anlayışlı işte konuşup anlatabileceğin biri güzel başlamışsın devam et 🙂 kontrolü ele al bir şey demene gerek yok birkaç hareketle devamı gelir 🙂

benneymisim dümdüz söyle gitsin bacım kocan ya bide 4 sene ne çekiniyosun erkekler sever böyle açık olmayı ufak ufak başla çekingenliğin gider

benseninanonimm aşkım doğru söylüyosun da beceremiyorum işte ama burası insanı fişfikliyo gerçekten iyi ki karşıma çıkmış kocamla belki yeniden fitillicek burası bizi 😂 beni bile yola getirirse herkes her şeyi yapar

benneymisim bir kaç kez söylediği oldu bende 1 2 defa yaptım zaten 3 bucuk yıllık evliyiz bu arada normalde konuşuruz herseyi zaten ama o beni tatmin edemediği için benden de istemiyor reglken

kukulii87 etmek için çabalıyor mu? ben de tatmin olamıyorum ama eşim farkında değildi yani ben de söylemiyordum ilk defa söyledim dün . Eliyle falan da hiç yapmaya calısmamıstı eşim de ben de bu konularda hiç konuşamıyorduk

benneymisim bacım eskilerden senmi kaldın gözünü seveyim o senin kocan herşey ikiniz arasında olan bişey nolucak sanki

mineeeee aşkım şimdi benim koca da böyle hamle falan yapmıyo yani dese ki yap et o zaman daha rahat olurum onda da tık yok yani ben diyorum şöyle böyle dün dedim ben orgazm olmuyorum diye ilk defa. Aşmaya çalışıyorum kendimi gaza getiriyorum yatağa girince böyle bi kal geliyo pisiciğe dönüşüyorum 🥲

benneymisim evet çabalıyor psikologla falan da görüştük ama fayda etmedi libidom artmissa belki eliyle tatmin olabilirim ama olmak istemiyorum modum düşüyor olamıyorum da zaten benim de sürekli ağrılarım ve yanmalarim var b.k gibi yani cinsel hayatımız Bi b.k anladığımız yok

benneymisim aşkım ben 9yıllık evliyim bilmediğini öğrenmek istediğini sor yardımcı olayım😉 evet canım tam onu kastettim, ben eşime dokunmadan öpmeden asla duramam hele reglken.. Herşeyi planlı yapmana gerek yok bu sıkıcı gelir bir süre sonra bak bende süslenip püsleniyorum gecelikler dantelliler giyiyorum ama sürekli değil bazen de akışına bırakmak lazım bazen birden gelişsin herşey biraz da anın tadını çıkarmaya bak inan daha çok zevk alacaksın o zaman

kukulii87 psikologla çözülmediyse fiziksel bi problemiymiş yani psikolog ne dedi? Ben de bizim düzelicek mi merak ediyorum 🥹 çok önemli bi konu bu

benneymisim yani fiziksel bir problem gibi durmuyor yokta zaten çünkü doktor psikoloğa yönlendirdi o da boş spreylerde bende yanma yapıyor en son ne zmn zevk aldım hatırlamıyorum 🥺

benneymisim ha bu arada psikolog fayda etmediğini anlayınca msjlara geri dönüş yapmadı görüldü yedik anlicagin oç