vahsikelebekk aslında her pozisyonu deniyoruz normalde erken boşalmıyordu boşalcağını anlayınca pozisyon değiştirip süreyi uzatıyor kendisi. Ama ben de aynı pozisyonda baya uzun süre kalınca sanırım olcak gibi oluyorum. Kendim evde mast yapınca orgazm yasıyorum klitoristen tabi sürterek yani. G noktamı kendim nasıl keşfedebilirim yani pozisyon falan nasıl kendim denicem ki parmakla falan ay utandım sorarken😂🙈

7 gün sonra

benneymisim geçenlerde böyle bir konuşma olmuştu burda canım nasıl tatmin oluyorsunuz diye eşin içindeyken mi yoksa sürtünerek mi daha fazla haz veriyor ona bak önce. G noktan içerde olduğundan daha fazla uyarılıyorsun aslında.

benneymisim Canim ben 5 yıldır evliyim inanır mısın son 1 yıldır cinsel anlamda evli olduğumuz bibrbjrimjz tatmin ettiğimizi hissediyoruz ikj bebegim var ikisi de ufak ancak geceleri vakit bulabiliyoruz bide kv ile yaşıyorum biraz zor oluyor ama dediğim gibi geceleri .. Evliliğin ilk yıllarında inanılmaz utanıyordum organına dahi bakamiyordum bırak dokunmayı şimdilerde önce dokunarak sonra sorna gelişti cinsellige alıştım diyebilirim direk pat diye zaten olmuyor esin de anlayislidir zaten emin ol .. Ama dediğim gibi kiyafet al kendine biraz Motivasyon olup o ana odaklanmaya çalış reglin ilk günleri zaten pek istek olmuyo insanin son günlere doğru bir yukseleniliyosun o zamanlarda öpücük sarılma öpüşme ellesme çok doğal kendini uzak tutma sarılmak öpmek bile eşini mutlu eder ve seni de tabiki ..

Sutlucikolati çok ihtiyacım var birinin gazına gelmeye valla çok iyi olur hatta yarışma da yapabiliriz. Mesela 1 haftada en çok kiloyu kim verecek yada 10 -15 günde tarzında challenge yaparız

mrvehl gerçekten bizim de öyle benim de bebeğim kücük ben de bazı şeyleri yeni öğreniyorum ve aşıyorum. Daha yeni bakmaya ve dokunmaya başladım bu sene😂 Dediğin gibi geceleri vakit oluyor Allahtan eşim anlayışlı gerçekten şimdi bazı şeyleri konuşmaya da başladık. O da benim çekingenliğimden bazı şeyleri söyleyememiş istememiş zorlamak da istememiş ama artık ikimiz de daha cok özen göstermeye çalışıyoruz ben de gerçekten yeni yeni gerçek anlamda haz alıyorum. Hala orgazm olamadım ama ikimiz de çabalıyoruz her seferinde inanıyorum olucak 🙈😂 teşekkür ederim💖

birkelebek kız en azından yeni evliyken burayı keşfetmişsin benim yazık geçen dört seneme diyorum😂🥲 her şey varmış burda bilmediğin şeyleri sorma şansın var normalde arkadaşıma falan hayatta soramam ben😂

benneymisim ben de çok geç farkettim bazı şeyleri cinsellik hep ayıp gibi öğretildiği için çok kapalı kaldık bazı şeylere

benneymisim gerçekten bende burayı keşfettikten sonra daha çok cesaretlendim ve bir şeyler öğrendim iyi ki keşfetmişim bu arada yeni evliyim derken 1 senelik çok çok yeni değil 🤣🤣🤣