benneymisim aşkım ben 9yıllık evliyim bilmediğini öğrenmek istediğini sor yardımcı olayım😉 evet canım tam onu kastettim, ben eşime dokunmadan öpmeden asla duramam hele reglken.. Herşeyi planlı yapmana gerek yok bu sıkıcı gelir bir süre sonra bak bende süslenip püsleniyorum gecelikler dantelliler giyiyorum ama sürekli değil bazen de akışına bırakmak lazım bazen birden gelişsin herşey biraz da anın tadını çıkarmaya bak inan daha çok zevk alacaksın o zaman
Bunu nasıl söyleyebilirim 🥹
kukulii87 psikologla çözülmediyse fiziksel bi problemiymiş yani psikolog ne dedi? Ben de bizim düzelicek mi merak ediyorum 🥹 çok önemli bi konu bu
benneymisim yani fiziksel bir problem gibi durmuyor yokta zaten çünkü doktor psikoloğa yönlendirdi o da boş spreylerde bende yanma yapıyor en son ne zmn zevk aldım hatırlamıyorum 🥺
benneymisim ha bu arada psikolog fayda etmediğini anlayınca msjlara geri dönüş yapmadı görüldü yedik anlicagin oç
bittercikolataa yaaa teşekkür ederim🥹 benim eşim düşkün değil ya çok kuduruk gibi görürse beni diye düşünüyorum🙈 özelden de sana sorabilir miyim
benneymisim ya kuzum saçmalama kocan o senin insan kocasını arzular tabiki, belki o da senin gibi düşündüğü için sana yansıtmıyordur.. istediğini sorabilirsin canım
kukulii87 nasıl bi psikologmuş ya saçma sapan
bittercikolataa 🥹💖 özelden yazıcam yarın ama şu gece geçsin🙈😂
benneymisim yaz canım elimden geldiğince yardımcı olurum😉 hiç korkma cesaretlendir kendini yapabilirsin herşey eşinle ikiniz için
bittercikolataa fikre alıştırdım kendimii sayenizde, bakalımm icraatte nasıl olucak🤭
benneymisim olur olur açılırsınız hiç değilse çaban var. Yatakta olan yatakta kalır aşkım ezelin şarkısındaki gibi olcaksın sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta ise of gelir elinden her iş🤣🤣
vahsikelebekk o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙈 sizdeki ateşten bi kor da benim içime düşse her şey çözülür gibi aşko😂
benneymisim kesinlikle bende okudukça gidip sarıyorum hahahahshsh
benneymisim buralarda takıldıkça düşer illa ki hele bi kuduruğumuz var onun postlarının birisi bile kudurmaya yetiyor😂 @SuVeAtes 🌝
benseninanonimm ayy yalnız değilsin bence 😂🤭
vahsikelebekk bugünkü postunu gördüm vuhhhh dedim ne cevherler var sayenizde feyz alıyoruz🤭😂 okulu yok bu işin dedim ama siz varmışsınız ya kızz 💘 @SuVeAtes
benneymisim Elimizden birşey gelirse ne mutlu bize valla bir hayat felsefem var eşimle, savasmak yerine sevişirim misssss bunu en canlı haliyle tutmak için de elimden geleni yaparım. Herkesin zevki farklı olur ama herkesin hedefi tektir. O yüzden insan kendini keşfetmeli ve bu şeyi utanmadan cesurca yapmalı
vahsikelebekk 😁😁 sevişinnnnn hem kalori yaktırır, hem stresi azaltır, hem mutluluk salgılar, aman haaa bebe olmasın ona dikkat,🤣🤣
benneymisim bişe demenee gerek varmı ben eşimi öperim koklarım farklı kıyafetler giyerim ellerim falan anlar zaten
SuVeAtes bi şey merak ettim ilk günden cesur muydun yoksa sonradan mı oldu? 🤔 Ben sonradan açılanlardan olucam sanırım yani umarım en azından sonradan olsun zararın neresinden dönsek kar🤭