bittercikolataa hayır normalde de haftada bir iki kere anca birlikte oluyorduk. On aylık bebegim var ama önceden de böyleydi. Şu benim ataklardan sonra iki günde bir olmaya başladı. Yani o bu durumdan hii şikayetçi olmadı ama şu anda da gayet mutlu yani anlamıyorım onu da.
Bunu nasıl söyleyebilirim 🥹
SuVeAtes haklısın ama benim icin cok zor şeyler aşmaya calısıyorum şu an. Orgazm olamadıgımı ilk defa dün söyledim mesela eşime benim icim çok büyük bi şeydi bu o da cok anlayıslı biridir yani ben yönlendirsem dediklerimi yapar ama bende iş yok
vahsikelebekk hoşbuldım💖yapıcam bi gün ben de istiyorum merak ediyorum ama bakalım cesaretimi ne zaman toplayabilirsem daha ellemeye yeni başladım cjdjfj
Eşim de hiç bir talep de bulunmuyor yani ona göre normal mi demek onu da anlamıyorım
benneymisim olur olur yavaş yavaş işte olur sen sadece işte ve cesaret et bir bakmışsın ne de güzel canlanmış iliskiniz
SuVeAtes inşallah çok teşekkür ederim hepinize. Burayı okudukça normal olmadıgını anladım bazışeylerin ve gazlanmaya ihtiyacım vardı 🥹 başarabilirsem yazıcam yinee
lgrth hiç regliyken sevişmedik öyle desem inanır mısın🙈 😂
- Düzenlendi
benneymisim bilemedim ki canım erkekler genelde bu konuda hiç çekimser kalmıyor bence ama bazıları dokunulmaktan hoşlanmıyor belki eşin de öyledir ama yeni ellemeye başladım diyorsun hoşuna gidiyor mu peki daha fazlasını istiyor mu? Öyle anlayabilirsin.
benneymisim inanırım ama sınırlarınızı aşın hatta muhabbete şöyle başla geçen gün bana böyle demiştin aklıma takıldı sıkıldın mı yoksa 4 sene oldu isteklerin neler benden beklentilerin neler renk katmak için neler yapabiliriz gibisinden isteklerini sor kendi orgazm olamamanı da anlat hepsi çözülür ve sakın çekinme
benneymisim anladım canım biraz olsun cesaretlendir kendini beklemediği bir anda öp mesela o anın etkisiyle yavaş yavaş dokunmaya başla eşine yavaş yavaş elin aşağılara doğru kaysın emin ol eşinin çok hoşuna gider çekinme hiç akışına bırak, tv izlerken git kucağına otur mesela şaşırt tabiki birden oral yap demiyorum ama bunlar ilişkinize renk katar
vahsikelebekk bence hoşlanıyor ama o da bu konularda utangaç malesef. Kendisi de farkında yani bunun okulu yok ki ben öğreneyim o beni yönlendirse falan belki daha rahat olurum ama şu an ben çabalayan tarafım . O utangaç ben utangaç dört yılı devirdik
lgrth bu aralar üst üste çok şey yaptım benden beklemeyeceği. Yatakta daha aktifim, yatağa çağırıyorum, farklı kıyafetler giyip hazırlanıyorım. Burdan okumuştum bi gün tv izlerken içime tanga giyip kucağına oturdum. Bunların hepsi ilk, neye borcluyuz diye sordu hatta eşim ben de bi şeyler okudum cinsel hayatımız cok durgun ve böyle olmaması gerek bu normal değil gibi konustum ve orgazmı da söyledim. O da tamam sen beni yönlendir dedi ben de dikkat edicem dedi ama dört seferdir yönlendirmeyi yapıcam diyorum kendi kendime yatakta yapamıyorum ya sanki zevk alıyo olmam ayıp gibi değil biliyorum ama insan neden utanır bundan. En son konusma daha dün oldu ama bu sefer yapıcam diyorum o da biliyo artık cünkü eşim de kendi işimi göreyim kafasında birisi asla değil. Ona rağmen böyleyim 🥲
bittercikolataa bence de cok hoşuna gider. O da bi anda yapsa benim de gider o da hiç atak değil bu konuda buna da üzülüyorum aynı benim gibi çekiniyor 🥲 ben kadar değil o daha elleşir ama ne bileyimbelki benden bekliyor diye düsünüyorum
bittercikolataa bi de ben hep planlıyım bi şey olcaksa o gece daha hemen duşumu alırım giyinirim hazırlanırım yani benim hazırlıklar cok uzun sürüyo diye adam üşeniyo istemeye belki bi kere bu tarz bi şey demişti anlık da olabilir gibi. Öyle olunca kendimi temiz hissedemiyorum ben de
Bu arada çok teşekkür ederim fikirleriniz için 🥹
Bu dediğini yapabilirim sanırım ilk adım olarak bi şey daha sorucam özür dileyerek bilmediğim için soruyorum, aşağılara in dediğin pensine dokunmayı kastettin di mi 🙈
benneymisim bende neredeyse hiç yapmadım eşim de pek teklif etmez zaten ama bazı şeyleri o kadar bosverdim ki artık kafama takmıyorum kendi kendine tatmin etse bile reglken sadece tabiki zaten regl olunca benim bütün devreler yanıyor bide onla ugrasamicam
benneymisim sevişin bol bol üzerimizde kıyafet varken sürtünürüm okşar boşaltırım 40 gün lohusalığım olucak nasıl dayanıcam diye sıkıntıda şimdiden yapmasak bile sevişerek boşaltırım😂🙂33+3 deyim😂😂
mineeeee ay hiç regliyken sevişmedim kız bi de kıyafetle sürtünerek hayal edemedim. 🙈 Hiç yapmadık ya mesela regliyken gidip sürtüncem mi hamle yapmaya cekiniyorum ben ya 😂
kukulii87 hiç konuştınuz mu hep böyle miydi boşvermeyin bence. Ben de şu an bi şeyleri canlandırmak için çabalıyorım eşime kalsa belki dört yıl daha böyle geçicek🥹
- Düzenlendi
benneymisim ne güzel anlayışlı işte konuşup anlatabileceğin biri güzel başlamışsın devam et 🙂 kontrolü ele al bir şey demene gerek yok birkaç hareketle devamı gelir 🙂
benneymisim dümdüz söyle gitsin bacım kocan ya bide 4 sene ne çekiniyosun erkekler sever böyle açık olmayı ufak ufak başla çekingenliğin gider
benseninanonimm aşkım doğru söylüyosun da beceremiyorum işte ama burası insanı fişfikliyo gerçekten iyi ki karşıma çıkmış kocamla belki yeniden fitillicek burası bizi 😂 beni bile yola getirirse herkes her şeyi yapar