Biyiklim perimasali802_ e peki ben attığım fotoğrafımı neden silemiyorum 😂sizleri rahatsız etmek istemiyorum silin diye 😂 bak gene diyecem akşamki postumdaki fotoğrafı silebilir misin 😅o hakkı bize verin ki sizi rahatsız etmeyelim
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa geldim aşkım biraz uzaklaşmak istedim teşekkür ediyorum merak edip beni soranlara😊🫶
perimasali802_ Biyiklim 😄silerim canım Öyle olmuyor iste canim sadece fotoğraf olsa iyi olur du ama yazışmalar falan silinirse karışıklık olur böyle daha iyi bnce
suprizyumurta Biyiklim ayy orda elisa var bende sen sandım askı aldığına göre sen değilmişsin hatta oradaki kıza da sordum peride kullanıyor musun diye mesajım gönderilmedi niyeyse 🤣🤣
Biyiklim lgrth doğruları konuştum zorlarına gittiler şikayet edildim baya herhalde sonra süresi aski 🤣🤣ay bide oradakiler kendilerini gerçekten bir şey sanıyorlar havalarından geçinilmiyor grup tayfa var bildiğim kaç isim berbat beğenmişlik var onlarda 🙄
aslimooo Biyiklim hemde nasıl bir beğenmişlik ben 3 yıl önce falan aktif kullanıyordum çok güzeldi o dönem ama şu an asla eski tadı yok insanlar hep bi üstten konuşuyor saçma sapan sidik yarışı gibi bişey oldu daha 🤦🏻♀️😄 o grup tayfa zaten ayrı bir soğutma eylemi 🤦🏻♀️