Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati benim yerimde bi başkası olsa bi saniye bile durmaz bunların içinde daha bide beni beğenmiyolar haspamlar
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati aynen bende öyle yapıyorum zaten kişi kendinden bilir işi deyip umursamıyorum
suprizyumurta vahsikelebekk bende 31 im 🥲 ama en güzel yaşlar bence yaz daha oturaklı tecrübeli daha sakin yaşlar kendini tanıyan,bilgili vs.
Bahtsizbedevi_ suprizyumurta daha kötüsü aslında ailesi doldurmasa eşimle çok mutluyuz ama o şeytan ailesi doldurunca aramız bozuluyor tartışma çıkıyo
suprizyumurta Bahtsizbedevi_ ne diyeyim cnm sen daha iyi bilirsin tabi ama çok zor yaa hayatın hep böyle mi geçecek esinle konuşmalisin bence durumun ciddiyetini olduğunu
Bahtsizbedevi_ suprizyumurta konuşuyorum canım ailesi yüzünden oluyo genellikle tartışmalarımız hep ama şimdi iyiyiz
suprizyumurta Bahtsizbedevi_ iyi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun cnm kendine ve bebeğine dikkat et
suprizyumurta vahsikelebekk orasına öyle malesef valla bu yasa gelene kadar da sabrımız kalmıyor biseye ve çocuğuma denk gelmesi de beni üzüyor bazen sabrım,tahammülum azaliyor
Moonlight_ suprizyumurta biraz gec olmus ama olsun🤣 Selam ben mooni 13yillik evliyim 2 erkek annesiyim avusturyada yasiyorum 34 yasindayim 35 olmama az kaldi ama ruhum 20de kaldi😂 memnun oldum😍🥰❤️