hayatsevinceguzell Biyiklim en azından böyle bir isim mevcut onu anlatmak istiyorum viking yada değil isim var mı var
lgrth Biyiklim anonimlik mi kalır kız öyle 😅 96 senesinin en yaygın isimlerinden biri ama 😅 Biyiklim Vikinglerinde soyu Türklerden geliyor diyorlar ama bilemiyorum 😅 hayatsevinceguzell doğru valla ben ne isimler gördüm farklı şehirlerde yaşaya yaşaya 😂
lgrth belladonna evet tam olarak öyle clash of clans pub g falan onlarda öyle geçiyorum hep yaklaşık 10 yıllık nick 🤣 savaş oyunları olunca yakıştırdım bir kadın çok güzel ya 😂😂😂
goktugpasam suprizyumurta isme kendi ismimi kullanmıyorum ama happymom da Tomris ismim burda da onu kullanayım 😄 Evliyim bir de bebişim var Göktuğ Börü, onunla uğraşıp duruyorum 🥰
suprizyumurta goktugpasam maşallah Allah bağışlasın memnun oldum moma giriş yapamıyorum yaa hata veriyor 🥲🫠
Biyiklim suprizyumurta Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim adim mine😂 27 ye gircem egeden selamlar
bittercikolataa suprizyumurta 32yaşındayım, 9yıllık evliyim, 2oğlum var, Türkiye’deyim egede. Bu kadarı yeterli💚
SuVeAtes hayatsevinceguzell tanıyan çıkar mümkün olduğunca gizli kalmam lazım momdan kidsten insanlar var
lgrth hayatsevinceguzell Vikingler ragnarın karısı 😂 ergenken dizi çok izliyordum savaşçı ve güzel bir kadın olunca oyun nicklerinde kullandım burda da anonim aklıma o geldi
suprizyumurta lgrth kizz ee o zaman gerçek adın ne bende diyorum nasıl yaa nickinin gerçek adın olmadığını görmüştüm nicklerin anlami adlı postta 🤣🤣🤣
rouge_ lgrth senin nickini söylemen iyi oldu ya valla seni okurken etiketlerken falan cıkarana kadar ııkk mıkkk oluyordum dkdk güzel kullanıcı adın varmıs
lgrth Biyiklim herşeyim ifşa zaten bir o anonim kalsın 😅kocam uygulamayı görse kullanıcı adımdan nokta atışı bulur beni 😅
vahsikelebekk lgrth kız ben kocama söyledim bu uygulamayı başta bi delirdi sonra ben trip atınca R yaptı ama kullanıcı adımı söylemedim girse kesin bulur ama😂 dedim kimsem yok napim burdan konuşuyoruz öğreniyorum hayatımıza renk katıyorum.