suprizyumurta alvina oyyy sağlıcakla gelsin bebisin cnm Allahim bağışlasın 🌸🥰 antalyanin neresindensin bende antalyada yasiyorumda
Biyiklim suprizyumurta biz de birbirimizin teline bakarız ama o kadar meşgul değiliz fikfikle daha doğrusu ben uzak kalıyorum 🤣😂
Bahtsizbedevi_ Biyiklim geldim canım biraz uzaklaşmak istedim herşeyden teşekkürler burada merak edip sorduğun için😊
vahsikelebekk suprizyumurta tişikkirlir🌸 Haziran başı🤭 o zaman sen de pandemiden kapanan tüm aktiviteler açılınca evlendin😂 bizim öyle oldu kapanmıştı heryer tüm şehirlere giriş çıkışlar kalktı nikah açık alanda olursa olur dediler öyle yaptık sizin nasıl oldu?
suprizyumurta vahsikelebekk biz eylülde evlendik ama o zaman panzeri falan yoktu kiz sonraki sene çıktı pnademj 18.09.2019 evlilik yıl dönümümüz
rouge_ lgrth senin nickini söylemen iyi oldu ya valla seni okurken etiketlerken falan cıkarana kadar ııkk mıkkk oluyordum dkdk güzel kullanıcı adın varmıs
vahsikelebekk Bahtsizbedevi_ bebeğim bi gelip bi gidiyosun kötü bir şey yok değil mi? Ben de geçenlerde biraz uzak kalmak istemiştim psikolojim hiç iyi değildi, sen nasılsın iyi misin?
Bahtsizbedevi_ vahsikelebekk iyiyim kuzum sadece eşim burayı gördü neden herşeyini herkesle paylaşıyosun deyip uygulamayı saldırdı bende oyüzden silmek zorunda kaldım ara ara yükleyip bakıp geri siliyorum
aykirikadin Ben Tekirdağli 3 cocuk 4 cü geliyor. Çalisyorum sağlik sektöründe. Yurt dışındayım Elif derler bana resmi evrakta farkli 😆
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ ya kendi mi uygulamaya girip baktı Yolda senin elindeyken mi gördü uygulamayı. Kötü olmuş cnm. İnşallah o gecen ki postunu görmemiştir