lgrth kız ben kocama söyledim bu uygulamayı başta bi delirdi sonra ben trip atınca R yaptı ama kullanıcı adımı söylemedim girse kesin bulur ama😂 dedim kimsem yok napim burdan konuşuyoruz öğreniyorum hayatımıza renk katıyorum.
Hadi tanışalım kızlar
vahsikelebekk ben geçen seneden beri burdan hep bir şeyler öğrenip hayatımıza kattım böyle bir yerden öğrendiğimi geliştirdiğimi biliyor benimki de ama sürekli sohbet muhabbet içinde olduğumu bilmiyor 😅 napalım burda her şeyi açık açık konuşuyoruz fikir alışverişi yapıyoruz anonim olduğumuz için rahatız kafa dağıtıyoruz valla ama kıskançlar işte erkekler kendileri dışında bir şeye zaman ayırmayalım aman 😂
lgrth ay evet biz bir şeyden mutlu olmayalım keyif almayalım hemen didikleyip keyif kaçırırlar. ya onun delirmesi erkek var mı diye ama erkek kendini belli ediyo atıyolar hemen dedim şeyi bilmiyo kaydolmadan okunabildiğini yazışmaların yani yine bir erkek okuyo olabilir kaydolmadan o yüzden o gizli kalsın dedim kendimce😂😂 periyi kıskandı serseri ya beni pozisyon postuna etiketlemişti erkek sandı dedim bir sürü emojisi var postu gönderisi var mod olmuş sence erkek olsa anlaşılmaz mıydı kaç yılda öyle ikna oldu🤣
vahsikelebekk kendileri gezsin tozsun sosyalleşsin bize sıra gelince kıskançlık 😅ya ahahaha peri nasıl erkek olur 😅 kimse kimseyi tanımıyor aman ama keşke +18 postlar sadece üyelere olsa
suprizyumurta
Slm 🌸aramıza hoşgeldin birkaç gün sonra 36 bitecek. Ağlamak istiyorum 😆
Bir kız bir oğlum var 😎
lgrth olmuş işte 😂😂😂😂
suprizyumurta adım yazıyor 😇 25 yaşındayım 1 tane kızım var ikinci çocuğuma hamileyim Antalya da yaşıyorum 🙂
goktugpasam maşallah Allah bağışlasın memnun oldum moma giriş yapamıyorum yaa hata veriyor 🥲🫠
Biyiklim aleykümselam memnun oldum minecim 🫠🌸
bittercikolataa Allah bağışlasın cnm 🌸🫠
kukulii87 memnun oldum cnm bende supriz yumurta 🤣
suprizyumurta pekiggg öyle olsun 😁
dertetmempertederim2 memnun oldum cnm Allah bağışlasın 🌸🫠
vahsikelebekk ahahaha 🤣 bi cay içelim o zaman 😃 Allah bağışlasın cnm 🌸🙏 AA bizde 5 yıllık evliyiz hangi ay evlendiniz
Biyiklim benimkde açıp bakmaz hiç telefonuma bende çok nadir bakarım onunkine biz fikfikle meşgulüz haahahah cocikimizin uyuduğu zamanlarda 🤣
suprizyumurta amin canım sizi deee😍
Bubenimoykumm zaman çok hızlı geçiyor cokk bende 31 oldum ah ahh hoc öyle hissetmiyorum ama en güzel yaşlar aslında 🤩😁 Allah bağışlasın cnm 🌸🥰
alvina oyyy sağlıcakla gelsin bebisin cnm Allahim bağışlasın 🌸🥰 antalyanin neresindensin bende antalyada yasiyorumda